Χωρίς "καθαρόαιμο" στόπερ ο ΠΑΟΚ

"Ξεκληρίστηκε" ο ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία των πλέι οφ και δικαιολογημένα ο Γιώργος Γεωργιάδης πονοκεφαλιάζει ενόψει Αστέρα Τρίπολης.

Χωρίς "καθαρόαιμο" στόπερ ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκύψει για τον ΠΑΟΚ ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ. Η αμυντική γραμμή του "Δικεφάλου" έχει ξεκληριστεί, απόρροια πολλών γεγονότων που συνέβησαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Αρχικά, ήρθε η τιμωρία του Ινσαουράλδε μετά την ενέργειά του να χτυπήσει τον Κουτρουμπή, ενώ ακολούθησαν απανωτά συμβάντα που έφεραν σε δυσχερή θέση τον "Δικέφαλο".

Ο Βίτορ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και θα αναγκαστεί κατά πάσα πιθανότητα να χάσει το υπόλοιπο των πλέι οφ.

Ο Τζαβέλλας, που αντικατέστησε τον Ινσαουράλδε στα τελευταία ματς, αποβλήθηκε στον αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο και θα χάσει λόγω τιμωρίας το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει μείνει με διαθέσιμους μόνο τον Κατσουράνη, τον κατά συνθήκη στόπερ Σκόνδρα και τον Κατσικά, που, όμως, δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον προπονητή του.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει έναν σοβαρό προβληματισμό για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού ο μοναδικός καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός που έχει απομείνει είναι ο Γιώργος Κατσικάς, ο οποίος, όμως, δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο και να ξεκινήσουν την Τετάρτη (14/5) ως δίδυμο στην άμυνα οι Κατσουράνης και Σκόνδρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK