Χωρίς Κλάους με Ατρόμητο

Πονάει ο διεθνής επιθετικός και προστατεύεται από τον Αναστασιάδη.

Χωρίς Κλάους με Ατρόμητο

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι απών από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, συνέχιζε να νιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, πάντως, θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα το πρωί της Κυριακής στο "Μακεδονία Παλλάς", αφού έδωσε ραντεβού με όλους τους διαθέσιμους παίκτες.Στην προπόνηση που έγινε, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο και έκαναν οικογενειακό δίτερμα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας με ανεβασμένους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα. Μετά το τέλος του προγράμματος, οι παίκτες δείπνησαν στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας.

Βασικός ο Παπαδόπουλος

Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι εκτός πλάνων Αναστασιάδη και έτσι πρτο πιθανότερο είναι στην ενδεκάδα για τον αγώνα με τον Ατρόμητο να τον αντικαταστήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η επικρατέστερη ενδεκάδα είναι η εξής: Γλύκος κάτω από το τέρμα, στην άμυνα από τα δεξιά Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς, τριάδα στα χαφ Τζανδάρης, Κάτσε και Τζιόλης και στα άκρα της επίθεσης Μακ και Σαλπιγγίδης με αιχμή του δόρατος τον "Παπ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK