Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση

Η προπόνηση του Σαββάτου έγινε χωρίς τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος αντιμετώπισε προσωπικό πρόβλημα.

Χωρίς Μπερμπάτοφ η προπόνηση

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ απουσίαζε με άδεια από την προπόνηση γιατί ερχόμενος από Σόφια αντιμετώπισε πρόβλημα με το αυτοκίνητό του, όπως ενημέρωσε σχετικά την ΠΑΕ.

Πάντως, ο Βούλγαρος επιθετικός βρίσκεται πλέον στην Θεσσαλονίκη και την Κυριακή (20/9) θα προπονηθεί κανονικά.

Οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Στέφανος Αθανασιάδης ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο, ο Τέρι Αντονις έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης σε ανεβασμένους ρυθμούς, ο Γκόικο Τσίμιροτ αποθεραπεία με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ο Μαρίν Λέοβατς θεραπεία στο γυμναστήριο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρό χώρο και πολύ τρέξιμο, με τον Πάολο Αρτίκο να ετοιμάζει τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης που αποτέλεσαν και το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης που διήρκεσε 90 λεπτά.

 

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ