Χωρίς Τούντορ και Μάρτενς

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα. Βλέπουν Παναθηναϊκό οι Λέκο και Βούτσκο. Δείτε σε video την γκολάρα του Βίτορ κατά την διάρκεια του σημερινού (7/7) προγράμματος.

Χωρίς Τούντορ και Μάρτενς
INTIME SPORTS

Παρόλο που ο Ιγκόρ Τούντορ απουσίαζε (βρίσκεται στην Κροατία για να ρυθμίσει κάποιες εκκρεμότητες με το δίπλωμα προπονητικής του) από την πρωινή (7/7) προπόνηση του ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα υπό τις οδηγίες των βοηθών του, Λέκο και Βούτσκο, ήταν και πάλι απαιτητικό και αναλώθηκε, κυρίως, στην τακτική και στην κατοχή μπάλας. Στοιχεία απαραίτητα για να εφαρμοστεί σωστά το 3-5-2 που θέλει να υιοθετήσει ο προπονητής του Δικεφάλου. Ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας, πάντως, σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι τις προηγούμενες μέρες, ενώ ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Από εκεί και πέρα, ο Μάρτενς έκανε αποθεραπεία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.

Να σημειωθεί ότι οι βοηθοί του Τούντορ, Λέκο και Βούτσκο, θα παρακολουθήσουν σήμερα το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε κοντινό γήπεδο, ενώ για το απόγευμα έχει προγραμματιστεί ρεπό. Ο Ιγκόρ Τούντορ θα επιστρέψει κατά την διάρκεια της ημέρας και θα δώσει το παρών τόσο στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (8/7), όσο και στο απογευματινό φιλικό με την Μπόχουμ. Αύριο (8/7) θα βρεθούν στην Ολλανδία ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Κριστιάν Νομπόα.

Ο Βίτορ στο μεταξύ εντυπωσίασε στην σημερινή προπόνηση με ένα γκολ που πέτυχε με γυριστό σουτ. Δείτε το σχετικό video:

News 24/7

24MEDIA NETWORK