Ζάιρο: "Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ"

Να γίνει πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ θέλει ο Ζάιρο, όπως δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του συλλόγου. Δείτε σε video τα λεγόμενα του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ζάιρο: "Να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ"

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναφέρθηκε στους στόχους του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο πως περιμένει το ντεμπούτο του στην Τούμπα.

Αναλυτικά δήλωσε: "Αισθάνομαι χαρούμενος που θα παίξω στην Ελλάδα και σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με υπέροχους οπαδούς που σε κάθε παιχνίδι δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους κάνω χαρούμενους και να βοηθήσω την ομάδα.» είπε αρχικά και συνέχισε:

Πρώτα από όλα θέλω να παλέψω για να κερδίσω τη θέση μου στο γήπεδο κι έπειτα να γίνω πρωταθλητής και να γράψω ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους. Προσωπικά θέλω να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα για να με βοηθήσει να τα καταφέρω. Οι στόχοι μου είναι να κερδίσω τίτλους".

Για τη θέση του: "Στην αρχή στην Τρέντσιν πήγα ως σέντερ φορ, αλλά μπορώ να αγωνιστώ και στα άκρα. Μπορώ να ντριπλάρω, έχω δύναμη και ταχύτητα για να παίξω στα άκρα. Μου αρέσει να κινούμε στο γήπεδο, όχι να κάθομαι και να περιμένω. Μπορώ να παίξω και ως σέντερ φορ και ως εξτρέμ".

Για τον ΠΑΟΚ: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει πάντα επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι και το δικό μου στυλ παιχνιδιού. Με την Σπάρτακ ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί δεν είναι κακή ομάδα και αυτό έκανε την αναμέτρηση επικίνδυνη. Σχετικά με το πέναλτι, ήταν μια κίνηση που κάνουν όλοι οι τερματοφύλακες. Δεν νομίζω ότι ήταν πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και παίζει πάντα επιθετικά, γι αυτό πήρε την πρόκριση".

Για το πώς περιμένει το ντεμπούτο του στην Τούμπα: "Περιμένω να βιώσω την ίδια ατμόσφαιρα που είδα στο Youtube. Φανατικούς οπαδούς να κάνουν ένα ωραίο πάρτι στις κερκίδες και να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη:

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Ζάιρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK