Ζάιρο: "Θέλω το πρωτάθλημα..."

Ο Ζάιρο, που σκόραρε στο φιλικό με την Βέροια, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Ζάιρο: "Θέλω το πρωτάθλημα..."
Ζάιρο-ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Το γκολ που σημείωσε ο Ζάιρο στο φιλικό του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Βέροια άνοιξε την... όρεξη του Βραζιλιάνου επιθετικού, ο οποίος ζήτησε το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος είπε:

Για το γκολ του στο φιλικό με τη Βέροια

"Νιώθω καλά για το γκολ που σημείωσα, αλλά το θέμα είναι η ομάδα. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για εμάς. Βέβαια ήταν φιλικό παιχνίδι, όμως, θα πρέπει τις επόμενες μέρες να βελτιωθούμε για να είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα επίσημα ματς, κόντρα στην Μπρόντμπι και στην Ξάνθη. Προπονούμαι κάθε μέρα. Προσπαθώ συνεχώς να μαθαίνω και να γίνομαι καλύτερος, γιατί μόνο έτσι θα κάνω βήματα προς τα εμπρός. Ένιωσα καλά για το γκολ που σημείωσα, αλλά, πλέον, κοιτάμε μπροστά".

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ

"Θέλω να γίνω πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Το χρειάζεται. Εγώ από την πλευρά μου θέλω οπωσδήποτε να πετύχω και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στην κορυφή όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαι αισιόδοξος".

Για τους συμπαίκτες του και για την εικόνα που έχει ως τώρα από την ομάδα

"Είμαστε πολύ καλή ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Δεν είναι μόνο αυτό, οι συμπαίκτες μου είναι και καλοί χαρακτήρες, κάτι που μας βοηθάει όλους. Είμαστε δεμένοι. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν θα είναι καλό. Θα χρειαστεί, φυσικά και ο απαραίτητος χρόνος, όμως, οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές".

Διαβάστε ακόμη

Ο Ρούντνεβς ξανά στο "κάδρο" του ΠΑΟΚ

Στην Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ

News 24/7

24MEDIA NETWORK