Παραιτήθηκε ο Ηρειώτης

Ο Γιάννης Ηρειώτης υπέβαλε την παραίτηση του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους και εκείνη την έκανε αποδεκτή, καθώς υπήρχε δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του τις τελευταίες ώρες.

Παραιτήθηκε ο Ηρειώτης

Σε παραίτηση οδηγήθηκε το μέλος του Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ Γιάννης Ηρειώτης καθώς τις τελευταίες ώρες υπήρχε δυσαρέσκεια στις τάξεις της πράσινης ΠΑΕ με την απόφαση του καταξιωμένου δικηγόρου να υπερασπιστεί κατηγορούμενο που εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ο έμπειρος νομικός ο οποίος ήταν από τα πρώτα βήματα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας δίπλα στον Γιάννη Αλαφούζο υπέβαλε την παραίτηση του η οποία και έγινε άμεσα αποδεκτή από τους ανθρώπου του τριφυλλιού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Ο κ. Ιωάννης Ηρειώτης υπέβαλε σήμερα, για προσωπικούς λόγους, την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δηλώνοντας ότι παραμένει πάντοτε πιστός οπαδός του Συλλόγου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την αποδέχεται και τον ευχαριστεί για τη συμβολή του σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για την ομάδα περίοδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK