Παραιτήθηκε ο Λυμπερόπουλος

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος, καθώς παραιτήθηκε από τους "πράσινους". Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Παραιτήθηκε ο Λυμπερόπουλος

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έκρινε ότι η προσπάθειά του δεν στηρίζεται από τον Γιάννη Αλαφούζο γι' αυτό και πήρε την απόφαση να παραιτηθεί.

Η αλήθεια είναι ότι στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είχαν ζορίσει πολύ τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα όταν προέκυψε και το θέμα του Μάρκους Μπεργκ, το οποίο άφηνε εκτεθειμένο και τον Μεσήνιο.

Κάπου εκεί ,λοιπόν, ο Λύμπε ένιωσε ... απροστάτευτος , αντιλαμβανόμενος πως θα συνέχιζε ουσιαστικά χωρίς διοικητικά στηρίγματα σε μία έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολη προσπάθεια αφού εκ των πραγμάτων τα χρήματα για τον προϋπολογισμό ήταν ελάχιστα.

Αποφάσισε έτσι να παραιτηθεί δείχνοντας μ' αυτόν τον τρόπο ότι δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο υπό τις παρούσες συνθήκες. Μια παραίτηση που υποβλήθηκε χθες βράδυ και έγινε αποδεκτή - ανακοινώθηκε σήμερα από τον Παναθηναϊκό

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά του στο διάστημα που έμεινε και βοήθησε την ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK