Παραιτήθηκε ο Στράτος από την προεδρία της Super League

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της Super League υπέβαλε ο Γιώργος Στράτος το πρωί της Πέμπτης.

Παραιτήθηκε ο Στράτος από την προεδρία της Super League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πριν καν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα της Super League ο νέος πρόεδρος της Λίγκας αποτελεί παρελθόν. Ο Γιώργος Στράτος υπέβαλε την παραίτησή του από τη προεδρία και ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, με δήλωσή του έριξε "φως" στην υπόθεση.

Η δήλωση παραίτησης του Γιώργου Στράτου: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE.

Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου".

"Ο Ολυμπιακός ήρε την εμπιστοσύνη"

Το παρασκήνιο της παραίτησης Στράτου αποκαλύπτει με δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Σε μία προσπάθεια να υπάρξει ομοφωνία στην εκλογή του Προέδρου της SUPERLEAGUE και για να βελτιώσουμε την εικόνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με τις προσπάθειες που γινόντουσαν εκείνην την εποχή και που όσο με αφορά συνεχίζουν να γίνονται, ήρθα σε επικοινωνία με εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως οι ομάδες αναφέρονται με αλφαβητική σειρά), με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού δεν κατέστη δυνατή αυτή η επικοινωνία σε εκείνο το συγκεκριμένο timing, και τους εξέφρασα τη σκέψη μου για το Γιώργο Στράτο.

Η θέση μου αυτή έγινε αποδεκτή και εγώ παράλληλα με τη σειρά μου, χωρίς κανένας από τους τρεις να μου το ζητήσει, δεσμεύτηκα ότι αν ένας από αυτούς άρει σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής του Γιώργου Στράτου την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του, τότε ο Γιώργος Στράτος θα παραιτείτο από Πρόεδρος της SUPERLEAGUE.

Την εν λόγω δια λόγου δέσμευσή μου, τη γνωστοποίησα στο Γιώργο Στράτο με την παράκληση να την αποδεχτεί, όπως και έγινε.

Χθες, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού σε επικοινωνία μαζί μου, ήρε για λογαριασμό της ομάδας του την εμπιστοσύνη του στο Γιώργο Στράτο και ως εκ τούτου, αφού τον ενημέρωσα γι’ αυτό , τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Στράτος θα παραιτηθεί από την Προεδρία της SUPERLEAGUE τιμώντας τη δέσμευση αυτή.

Μέσα από τις γραμμές αυτές, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των 16 ομάδων για την ψήφο που έδωσαν στο Γιώργο Στράτο.

Τέλος με την παρούσα δηλώνω ότι ο Γιώργος Στράτος θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της SUPERLEAGUE στο δ.σ. που φαντάζομαι ότι θα συγκληθεί άμεσα μετά την παραίτησή του για το σκοπό αυτό έστω και αν λάβει μόνο την ψήφο της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK