Ντύθηκε... Μπερμπάτοφ στο γλέντι του γάμου του

Η λατρεία των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο! Δείτε σε VIDEO πως εμφανίστηκε στο γλέντι του γάμου του ένας φίλος του "Δικεφάλου".

Ντύθηκε... Μπερμπάτοφ στο γλέντι του γάμου του

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι ο πλέον αγαπητός στους φίλους του ΠΑΟΚ, αφού αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Η αγάπη ενός φιλάθλου για τον Βούλγαρο μάλιστα είναι τέτοια, που στο γλέντι του γάμου του επέλεξε να εμφανιστεί με τη φανέλα με το νούμερο 10 και το όνομα του 34χρονου και όχι με το κλασικό κοστούμι.

Το γλέντι φυσικά ξεκίνησε με αποθέωση για τον γαμπρό, με τους καλεσμένους να φωνάζουν το σύνθημα "ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες στο μυαλό", ενώ το πρώτο τραγούδι που χόρεψε ο νεόνυμφος ήταν το ζεϊμπέικο "μαγκιά μου, που είμαι ΠΑΟΚτζής".

Διαβάστε ακόμη:

Η ενόχληση του Μπερμπάτοφ

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ