ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 0-0 (VIDEO)

Παρέμεινε στην 5η θέση ο ΠΑΣ μετά το 0-0 με τον Εργοτέλη, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει για το ευρωπαϊκό μέλλον του. Κακό παιχνίδι, χωρίς φάσεις.

ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης 0-0 (VIDEO)

Εικόνα αγώνα:

Κόντρα στον ήδη υποβιβασμένο Εργοτέλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει τρεις βαθμούς, καθώς έμεινε στο 0-0 στους "Ζωσιμάδες". Το παιχνίδι είχε ελάχιστες ευκαιρίες, και μάλιστα σε κάποιες από αυτές οι Κρητικοί θα μπορούσαν να πετύχουν το γκολ και να φύγουν με τη νίκη.

Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν το standing ovation στον Νίκο Κοροβέση, όταν αντικαταστάθηκε στο 71ο λεπτό. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του ΠΑΣ.

Θυμίζουμε ότι ο Εργοτέλης έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά μετά την εντός έδρας ήττα από την Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική.

MVP:

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις, ο Λουβιόν κράτησε την ομάδα του στο 34ο λεπτό στην ευκαιρία του ΠΑΣ, τη μοναδική καλή στο ματς.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (76' Σαπαλίδης), Μιχαήλ, Ακόστα (82' Κρητικός), Κοροβέσης (71' Γιάκος), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Ρέντζας, Λυκογιάννης, Λουβιόν, Πίτσος, Μποέ-Καν, Καζναφέρης (57' Χαλκιαδάκης), Χαντί (87' Ουλά), Γιουσούφ, Ολαϊτάν, Κούτρης (81' Γκέντσογλου)

News 24/7

24MEDIA NETWORK