Αισιοδοξία στον ΠΑΣ για την άδεια

Παρά την άρνηση της ΕΠΟ να χορηγήσει άδεια στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στον σύλλογο των Ιωαννίνων παραμένουν αισιόδοξοι πως θα βρουν δικαίωση μέσω της Δευτεροβάθμιας ΕπιτροπήςΕφέσεων.

Αισιοδοξία στον ΠΑΣ για την άδεια
INTIME SPORTS

Για ακόμη μια χρονιά η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφάλισε την άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ωστόσο, στο σύλλογο των Ιωαννίνων παραμένουν αισιόδοξοι πως θα θα βρουν δικαίωση μέσω της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, όπου και θα καταφύγουν.

Σύμφωνα με πηγές της ομάδας, εκεί δεν θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΣ να εξασφαλίσει την αδειοδότηση καθώς, μπαίνει στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις του Taxisnet που άνοιξε το πρωί της Παρασκευής (17/4), προκειμένου να διευθετηθούν τα χρέη προς το δημόσιο.

Εφόσον λοιπόν η ομάδα μπει στη ρύθμιση, τότε η ΕΠΟ αναμένεται να ανάψει το "πράσινο φως" για τον φάκελό της κι έτσι ο ΠΑΣ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα Play Off και στην Ευρώπη, όπως αναφέρουν κύκλοι της ΠΑΕ.

Παράλληλα, οι Γιαννιώτες κατεβαίνουν στο Περιστέρι για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή (19/4), με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε τροχιά Play Off.

News 24/7

24MEDIA NETWORK