"Δεν υπάρχει θέμα με Κρητικό"

Τα σενάρια που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τάσο Κρητικό που αγωνίζεται στην ΑΕΛ, διαψεύδει με ανακοίνωσή της η γιαννιώτικη ΠΑΕ.

"Δεν υπάρχει θέμα με Κρητικό"

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο ΠΑΣ Γιάννινα τα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Τάσου Κρητικού που πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΛ και ο οποίος έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τη γιαννιώτικη ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ και αναπαράγουν κάποια μέσα ενημέρωσης σχετικά με την υπόθεση του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάσου Κρητικού.

Ο ποδοσφαιριστής, ειδικά μετά την επιστροφή του διεθνή Andi Lila, δεν περιλαμβανόταν στα πλάνα του προπονητή μας και μετά από δική του εισήγηση έγινε η συγκεκριμένη αποδέσμευση. Τα όσα χάριν εντυπωσιασμού γράφονται δεξιά και αριστερά είναι παιχνίδια της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και του μάνατζερ του πρώην ποδοσφαιριστή μας.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ