Διάψευση και αιχμές για Πάτση από Χριστοβασίλη

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης διέψευσε ότι έχει δεχθεί πρόταση για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ άφησε αιχμές για τον Ανδρέα Πάτση.

Διάψευση και αιχμές για Πάτση από Χριστοβασίλη
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον SUPER FM:

Για τα σενάρια περί αγοράς της ομάδας που ακούγονται κατά καιρούς:

«Αυτά που διαβάζετε εσείς, διαβάζω κι εγώ. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι. Δεν υπάρχει κάτι. Αν υπάρξει κάτι οποιαδήποτε στιγμή και έρθει πρόταση που θα είναι καλή για την ομάδα, πιστέψτε με, θα είμαι ο πρώτος που θα την υλοποιήσω. Δυστυχώς ενδιαφερόμενοι που χτυπάνε ξένες πόρτες, δεν σημαίνει ότι είναι και επιτυχείς οι κρούσεις τους στο τέλος. Ο συγκεκριμένος κύριος που ακούστηκε ότι θέλει τον ΠΑΣ Γιάννινα, μπορεί να είχε τη θέληση, αλλά πριν έρθει έχει αφήσει ένα γκρεμό πίσω του και μια ομάδα που έχει διαλύσει. Θέλει προσοχή σ' αυτά τα πράγματα».

Για το τι πρέπει να περιμένουμε τους επόμενους μήνες στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Έχουμε μια ομάδα φέτος που έχει τις ευχάριστες στιγμές με τις εκπλήξεις απέναντι στις μεγάλες ομάδες, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει η εμπειρία να μπορούν να συντηρούνται αυτές οι επιτυχίες, γι' αυτό και βλέπουμε τις ανέλπιστες ήττες ενδιάμεσα. Σ' αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος του χρόνου και πιστεύω ότι η ομάδα θα σωθεί πολύ νωρίς».

Για το αν υπάρχει περίπτωση μεταγραφής, έστω και νεαρού παίκτη:

«Αν υπάρξει κάποια ενίσχυση θα είναι από το εσωτερικό της ομάδας, γιατί έχουμε πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Αν η ομάδα καταφέρει και σωθεί νωρίς, θα μπορέσουν να δώσουν την παρουσία τους και να βάλουν υποθήκη για τα επόμενα χρόνια».

Για το αν θα γίνει κάποια ανανέωση συμβολαίου τώρα:

«Η ομάδα δικαιούται για τον Ιανουάριο μία ανανέωση και μία μεταγραφή άνω των 24 ετών. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα. Ξέρετε πολύ καλά ότι έχουν «παγώσει» εδώ και ένα μήνα οι διαπραγματεύσεις για τη ρύθμιση των 100 δόσεων και τώρα όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ανάδειξη Προέδρου Δημοκρατίας, αν βγει την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα υπάρξει μια λύση μέσα στον Ιανουάριο, διαφορετικά δεν ξέρω τι θα γίνει. Δυστυχώς τα χρέη μας είναι πάνω από 1 εκ. και δεν μπορέσαμε να μπούμε στην προηγούμενη ρύθμιση για τις μικρές οφειλές. Ας ελπίσουμε να συμβεί κάτι καλό, και μέσα στον Ιανουάριο να έχουμε κάποιες λύσεις. Στη χειρότερη περίπτωση, η ομάδα είναι αρκετά ενισχυμένη με τους παίκτες που έχουμε και οι μικροί έχουν πίστη στον εαυτό τους. Δεν αλλοιώνεται η χημεία της ομάδας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK