"Ξεμούδιασμα" με Πέραμα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 6-1 το Πέραμα σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (17/8) στο "Γ. Πρίσκας".

"Ξεμούδιασμα" με Πέραμα ο ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα

Την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα πρόσωπα για περισσότερο χρόνο σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια είχε τη Δευτέρα (17/8) ο Γιάννης Πετράκης, που είδε τον ΠΑΣ να επικρατεί με 6-1 εκτός έδρας του Περάματος, σε φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Γιώργου Πρίσκα.

Το 1-0 έκανε στο 14' ο Σαπαλίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 16' με τον Σιχλιμοίρη. Στο 20' ο Σαπαλίδης με κεφαλιά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ σημείωσε χατ τρικ και πάλι με κεφαλιά, στο 25'.

Στο 36' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρητικού η μπάλα έφτασε στον Αυγενικού, που με σουτ έκανε το 1-4. Ο Σαπαλίδης είχε δοκάρι στο 51', ενώ στο 52' ο Κρητικός με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1. Το τελικό 6-1 σημείωσε ο Μαυροπάνος 74' με κεφαλιά, από σέντρα του Σκόνδρα.

Πέραμα: Αυγερινός, Ντόβας, Δούβλης, Τσακανίκας, Κοτσίνας, Πέτσιος, Μπισιέλας, Σιχλιμοίρης, Μπαμπούλιας, Μπάφας, Στάθης.

Έπαιξαν και οι: Γκουγιάννος, Ντίνος, Ευαγγελίδης, Παππάς, Μποζιάρης, Γούσιας.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Καρανίκας, Αυγενικού, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Ιωάννου, Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης, Γιάκος, Κρητικός, Σαπαλίδης.

Έπαιξαν και οι: Φερφελής, Παππάς, Μαυροπάνος, Αλεξίου, Κοζάκης, Γιάκος Δ., Μασούρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK