Λίλα: "Συμπεριφέρθηκα σαν ανόητος"

Λίγα 24ώρα μετά το βίντεο που διέρρευσε με τον Άντι Λίλα να μιλά απαξιωτικά για τους Χριστιανούς, ανθρώπους του ΠΑΣ ακόμα και τον προπονητή του, ο Αλβανός άσος ζήτησε συγγνώμη και ξεκαθάρισε πως ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λίλα: "Συμπεριφέρθηκα σαν ανόητος"
lila ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέφτουν οι τόνοι όσον αφορά το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Άντι Λίλα και τα όσα είπε σε προσωπική συζήτηση, τα οποία διέρρευσαν αργότερα σε βίντεο.

Εκεί, ο άσος του ΠΑΣ προσέβαλλε ανθρώπους της ομάδας, έναν παπά, τους Χριστιανούς όπως και τον προπονητή του, Γιάννη Πετράκη.

Ο Λίλα με ανακοίνωση του στα social media ουσιαστικά δηλώνει πως μετάνιωσε και χαρακτηρίζει ανόητη την ενέργεια του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

"Κάποιοι από εσάς είδατε ένα βίντεο που με δείχνει να λέω κάποια ανόητα λόγια για έναν παπά. Θα ήθελα να απολογηθώ σε όλους όσους αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι και ειδικότερα από εκείνον. Είναι ένας κύριος στον ΠΑΣ και δεν του άξιζε να τον κοροϊδέψω.

Τα όσα είπα ήταν απρεπή και ευαίσθητα για κάποιους. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ, αλλά τα όσα έγιναν ήταν σε ιδιωτικό χώρο και δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κάποιον. Τώρα κατάλαβα πόσο ηλίθιο ήταν όλο αυτό.

Η συμπεριφορά μου ήταν εντελώς ανώριμη, ακατάλληλη και έδειξε ασέβεια στον ΠΑΣ, κάτι που δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Ήταν κάτι που αποσπά την ομάδα από τον στόχο της Ευρώπης.

Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα δέχθηκα αγάπη και αυτό ισχύει και από τη δική μου πλευρά για όλους τους ανθρώπους στη χώρα. Εγώ και η γυναίκα μου με το παιδί μου αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας την Ελλάδα και λυπάμαι αν κάναμε κάποιους να νιώσουν άσχημα.

Ξανά ζητώ συγγνώμη για τις πράξεις μου και εύχομαι να αφήσουμε όλο αυτό πίσω. Ανυπομονώ να γυρίσω στην Ελλάδα μετά τις υποχρεώσεις μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK