Μανιάς: "Με 4 βαθμούς είμαστε στα πλέι οφ"

Ο Μιχάλης Μανιάς μίλησε για τη μάχη που δίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική απόδοσή του.

Μανιάς: "Με 4 βαθμούς είμαστε στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Μανιάς, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Fever Pitch" με τους Θέμη Καίσαρη και Σταύρο Γεωργακόπουλο.

Για την προσφορά του στον ΠΑΣ Γιάννινα φέτος: "Όπου με χρειαστεί η ομάδα θα παίξω. Όλα τα παιδιά έχουμε δείξει ότι είμαστε ένα δεμένο σύνολο και δεν φοβόμαστε κανέναν".

Για τον κορμό που διατηρεί ο ΠΑΣ Γιάννινα: "Το να έχεις ένα κορμό όπως ο ΠΑΣ που τα τελευταία χρόνια έχει τον ίδιο κορμό είναι σημαντικό. Είναι από τους λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ. Η ομάδα παίζει με κλειστά τα μάτια. Τουλάχιστον 6-7 παίκτες είναι μαζί χρόνια και ξέρει ο ένας τον άλλο".

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να μπει στα πλέι οφ: "Έτσι όπως είμαστε τώρα είναι στο χέρι μας. Με τέσσερις βαθμούς είμαστε στα πλέι οφ. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τον Εργοτέλη. Αυτά είναι τα δύσκολα γιατί θες μόνο τη νίκη. Να πάνε όλα καλά και να πάμε στην Λεωφόρο να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς".

Για το πλάνο της ομάδας: "Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο το δέσιμο που έχουμε ως ομάδα, αλλά το σημαντικότερο είναι η δουλειά. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις. Έχουμε πρώτο στόχο την κόντρα επίθεση, γιατί διαθέτουμε γρήγορους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό ότι αμυνόμαστε και οι 11. Παράλληλα, πρέπει να είμαστε πέντε παίκτες στην επίθεση, δύο χαφ, δύο επιθετικοί στο 4-4-2 και άλλος ένας παίκτης. Όλο αυτό το πλάνο μας βγαίνει".

Για το μέλλον της καριέρας του: "Πέρασα πολύ καλή χρονιά φέτος στον ΠΑΣ. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK