Μανιάς στο Contra.gr: "Ακόμα ψηλότερα με τον ΠΑΣ"

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Μανιάς, μιλάει στο Contra.gr ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η προετοιμασία, οι στόχοι της ομάδας, αλλά και οι προσωπικές του φιλοδοξίες.

Μανιάς στο Contra.gr: "Ακόμα ψηλότερα με τον ΠΑΣ"
INTIME SPORTS

Ο εκ τω πρωταγωνιστών της περσινής εξαιρετικής πορείας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μιχάλης Μανιάς, μιλάει στο Contra.gr λίγες ημέρες πριν τη σέντρα της Super League.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο 25χρονος Έλληνας επιθετικός για την προετοιμασία της ομάδας, το πρώτο ματς με τη Βέροια, τους στόχους της σεζόν, αλλά και τις δικές του φιλοδοξίες.

Κατ' αρχάς Μιχάλη, πες μας τις εντυπώσεις σου από την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

"Η προετοιμασία κύλησε αρκετά καλά. Δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι 100% για τη σεζόν που ξεκινάει".

Πιστεύεις ότι αποδυναμώθηκε η ομάδα σε σχέση με πέρυσι;

"Η αλήθεια είναι ότι έφυγαν πολύ καλοί παίκτες, όμως κι αυτοί που είμαστε στον ΠΑΣ πιστεύω μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε επάξια. Γνωρίζουμε τον κόουτς και μας γνωρίζει κι αυτό σίγουρα είναι καλό".

Ο στόχος για φέτος; Μπορεί ο ΠΑΣ να επαναλάβει την περσινή πορεία;

"Κάναμε πολύ καλή σεζόν πέρυσι. Τερματίσαμε στην έκτη θέση, όμως κάθε χρόνο θες κάτι περισσότερο. Ελπίζω φέτος να καταφέρουμε να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε".

Μανιάς στο Contra.gr: "Ακόμα ψηλότερα με τον ΠΑΣ"
INTIME SPORTS

Την πρώτη αγωνιστική δοκιμάζεστε εκτός έδρας με την Βέροια. Πως το βλέπεις το συγκεκριμένο παιχνίδι;

"Θα είναι δύσκολο, όμως εμείς σε κάθε αγώνα θα κατεβαίνουμε για τη νίκη. Αυτό θα κάνουμε και στη Βέροια. Είναι στην ουσία μια καινούργια ομάδα με πολλά νέα παιδιά. Είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί".

Στηρίζετε πολλά στην έδρα σας και φέτος;

"Εννοείται. Δύναμη του ΠΑΣ είναι παραδοσιακά οι Ζωσιμάδες. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και φέτος. Καμία ομάδα δεν θα περνάει εύκολα από την έδρα μας".

Οι δικές σου φιλοδοξίες ποιες είναι;

"Σίγουρα το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνιστεί κάποια στιγμή στο εξωτερικό. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι σαν παίκτης και γιατί όχι αν έρθει κάποια στιγμή η πρόταση να παίξω σε κάποιο ξένο πρωτάθλημα".

Πέρυσι σταμάτησες στα 8 γκολ. Φέτος;

"Μακάρι να είμαι καλά και να καταφέρω να τα ξεπεράσω! Δεν θέλω να βάλω κάποιο όριο. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK