Ο ΠΑΣ έτοιμος για όλα

Ακόμα και σε περίπτωση εξασφάλισης άδειας από τον Πανιώνιο ο ΠΑΣ θα συνεχίσει να παλεύει.

Ο ΠΑΣ έτοιμος για όλα

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΣ ενόψει της απόφασης για την άδεια του Πανιωνίου.

Αν και εφόσον την Πέμπτη οι Νεοσμυρνιώτες εξασφαλίζουν άδεια, τότε οι Ηπειρώτες θα καταθέσουν άμεσα (την Παρασκευή πιθανότατα) τη σχετική προσφυγή του στην UEFA όπως έχουν ήδη αποφασίσει.

Η επιχειρηματολογία του ΠΑΣ δεν έχει αλλάξει. "Ο Πανιώνιος δεν κατέθεσε καν φάκελο τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, δεν είναι βιώσιμη ΠΑΕ και εξαρτά μεγάλος μέρος του πλάνου από τις πωλήσεις που είναι απλά και μόνο ενδεχόμενες" λένε, μεταξύ άλλων.

Ο ΠΑΣ πάντως πιστεύει ότι θα δικαιωθεί έστω και σε επίπεδο UEFA και ότι τελικά θα λάβει μέρος αρχικά στα πλέι οφ και εν συνεχεία στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα