Κερδίζει τη μάχη για την Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr η UEFA αναμένεται να δώσει αρνητική εισήγηση για την άδεια του Πανιωνίου κι αν αυτό ισχύει, αναμένεται να χάσει την ευρωπαϊκή έξοδο. Χαράς ευαγγέλια για τον ΠΑΣ Γιάννινα που εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Europa League.

Κερδίζει τη μάχη για την Ευρώπη ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Η UEFA ανάβει "πράσινο" φως για την ευρωπαϊκή συμμετοχή του ΠΑΣ και ο "Άγιαξ της Ηπείρου" αναμένεται να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την ίδρυση του με την πρώτη του εμφάνιση στο Europa League.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δύσκολα δεν θα δώσει αρνητική εισήγηση για την άδεια στην ΠΑΕ Πανιώνιος για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ως εκ τούτου τη θέση του στο Ιστορικού στο Europa League θα την πάρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΣ.

Oι "κυανέρυθροι" είχαν μπει στα πλέι οφ της Super League και είχαν εξασφαλίσει συμμετοχή στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά με τις τελευταίες εξελίξεις, ο ΠΑΣ συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο εκ των εκπροσώπων μας.

Οι δύο ομάδες θα καταθέσουν υπομνήματα μέσα στην εβδομάδα και την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή αναμένεται να βγει και επίσημα η απόφαση που θα γνωστοποιήσει η ΕΠΟ. Ο Πανιώνιος συνεχίζει να παλεύει το θέμα, θεωρώντας ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξει στην Ευρώπη -έχοντας μάλιστα συγκεκριμένα ερωτήματα ως προς την ενδεχόμενη αρνητική εισήγηση- ενώ από την UEFA θεωρείται ακόμα ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Europa League.

Από την πλευρά του ΠΑΣ, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη θετική -γι' αυτούς- έκβαση του θέματος και ελπίζουν ότι το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει επικυρωθεί η έξοδός τους στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πληροφορίες για τιμωρία Πανιωνίου
Δεν το παρατά και ετοιμάζει αντεπίθεση ο Πανιώνιος

News 24/7

24MEDIA NETWORK