Πετράκης: "Δεν είναι προσωπικό το θέμα με τον Λίλα"

Ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στην ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ηρακλή, τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, ενώ παράλληλα απάντησε σε ερώτηση για τις σχέσεις των παικτών με τον Άντι Λίλα.

Πετράκης: "Δεν είναι προσωπικό το θέμα με τον Λίλα"
INTIME SPORTS

O ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχθηκε ισοπάλος με 2-2 στους Ζωσιμάδες απέναντι στον Ηρακλή. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών, Γιάννης Πετράκης τόνισε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει προκύψει με τον Άντι Λίλα.

Αρχικά είπε: "Έγινε ένα ενδιαφέρον και ωραίο παιχνίδι. Από πλευράς μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Κατά διαστήματα μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή εικόνα. Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Ήταν βέβαια μαχητικός ο αντίπαλος, αλλά με 4 σουτ πέτυχε 2 τέρματα και είχε ένα δοκάρι.

Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο βέβαια. Σε κάποιες περιπτώσεις φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή με ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είναι άδικο να μη τις μεταφράζουμε σε ευκαιρία ή γκολ αυτές τις περιπτώσεις. Πρέπει να το δουλέψουμε παραπάνω αυτό. Μέσα από τη βελτίωση θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος".

Αν είναι μόνο θέμα έλλειψης συγκέντρωσης οι χαμένες ευκαιρίες ή έλλειψη καλών σχέσεων του Λίλα με τους συμπαίκτες του, καθώς δεν του δόθηκε η μπάλα σε 2 προφανείς περιπτώσεις: "Αυτό που λέτε δεν είναι δίκαιο ούτε το θεωρώ σωστό. Τις πολλές καλές στιγμές τις έχουμε στο α' ημίχρονο βέβαια. Μέσα στο γήπεδο την ώρα της έντασης όποια πάσα κρίνει ένας παίκτης ότι είναι η καλύτερη εκείνη τη στιγμή εκείνη δίνει. Δεν έχουμε προβλήματα στην καθημερινότητα. Σήμερα πραγματικά χαιρόμουν τις συνεργασίες των παικτών μας μέσα στο γήπεδο. Θα είχαμε καλύτερα να λέμε αν τις προϋποθέσεις μας τις κάναμε γκολ".

Για το αν θεωρείται λήξαν το θέμα Λίλα: "Το θέμα αυτό δεν είναι προσωπικό μου ούτε αφορά τη δουλειά μου. Μίλησα μαζί του, η δουλειά μου φτάνει ως εκεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ανακοινωθεί, γι' αυτό χρησιμοποιείται κιόλας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK