Πετράκης: "Ε, όχι και Λέστερ"

Mετά το διπλό του ΠΑΣ στο Αγρίνιο και την αναρρίχηση στην 3η θέση, ο Γιάννης Πετράκης πατούσε με τα πόδια του πολύ γερά στη γη. Ακόμα και η ερώτηση περί Λέστερ δεν αποπροσανατόλισε.

Πετράκης: "Ε, όχι και Λέστερ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κρητικός τεχνικός τόνισε: "Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα που έχει φιλοδοξίες, όνειρα και είναι οργανωμένη. Σε συνδυασμό με το ότι γυρίσαμε το ματς, όλα αυτά ανεβάζουν τη δυσκολία που είχαμε και δείχνουν ότι πετύχαμε μια σπουδαία νίκη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νοοτροπία, την ψυχή, τη θέληση, τη συγκέντρωση και την πειθαρχία.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός μας απείλησε μόνο με περιφερειακά σουτ. Δώσαμε λύσεις σ' αυτό το πρόβλημα και με το παιχνίδι που επιχειρήσαμε είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ, βάλαμε δύο γκολ, μπορούσαμε κι άλλα και ο Παναιτωλικός μας απείλησε μόνο από στημένα και περιφερειακά σουτ».

Όλα τα μέλη που απαρτίζουν το τεχνικό τιμ κάνουν πολύ καλά τη δουλειά. Έχουμε καλό γυμναστή και γυμναστή τερματοφυλάκων. Ο Περιστερίδης και ο Πασχαλάκης δεν είχαν πολλά παιχνίδια, όλα αυτά απαιτούν δουλειά, δεν υπάρχουν μυστικά.

Μου δίνετε την ευκαιρία να σας πω ότι η διαφορά δεν είναι ότι δεν είχαμε λύσεις τα προηγούμενα χρόνια. Η διαφορά μας είναι ότι οι ρολίστες έγιναν πρωταγωνιστές. Τα παιδιά που απαρτίζανε σήμερα την ενδεκάδα δεν ήταν πρωταγωνιστές πέρυσι. Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, μόνο ένας δρόμος υπάρχει. Πόσο δουλεύουμε και πόσο εξελισσόμαστε. Είμαι ευχαριστημένος που συμβαίνει αυτό που εσείς αποτιμάτε.

Δεν γίναμε Μπαρτσελόνα ούτε Λέστερ. Δύσκολα χτίζεις, εύκολα το χαλάς, δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, θα δούμε που θα μας πάει αυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναιτωλικός- ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

News 24/7

24MEDIA NETWORK