Πετράκης: "Συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο β' ημίχρονο"

Ο Γιάννης Πετράκης εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δέχθηκε γκολ από στημένη φάση στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Βέροια, ωστόσο δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους παίκτες του για την εμφάνισή τους στο δεύτερο ημίχρονο.

"Εύχομαι σε όλους σας καλή σεζόν με υγεία. Στο ξεκίνημα του ματς και ειδικά μέχρι το 30' περίπου, δεν είχαμε προετοιμαστεί καλά και δεν μπήκαμε στο ματς με τον τρόπο που έπρεπε. Είναι πρεμιέρα και υπάρχει μια μικρή δικαιολογία γι' αυτό. Η Βέροια μας πίεσε σ' αυτό το διάστημα, είχε προϋποθέσεις να βάλει γκολ. Στο διάστημα αυτό σταθήκαμε λίγο τυχεροί. Μετά το 30' το ισορροπήσαμε το παιχνίδι και στο β' είχαμε πολύ καλή παρουσία και αρκετές προϋποθέσεις για γκολ. Το βάλαμε, το γκολ είχαμε και δοκάρι. Η Βέροια μέχρι τότε είχε μόνο μία καλή στιγμή.

Μας αφήνει πικρία το γκολ από στημένη φάση στις καθυστερήσεις. Υπάρχει στεναχώρια και πίκρα, αλλά συμβαίνουν αυτά. Συνεχίζουμε, συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών, ειδικά εκείνη του β' ημιχρόνου", ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ερωτηθείς αν περίμενε καλύτερη την Βέροια, ο Γιάννης Πετράκης απάντησε: "Είναι καλή ομάδα, με ποιότητα παικτών, έχει σχέδιο σε άμυνα και επίθεση. Το πρώτο μισάωρο έδειξε την ποιότητα που έχει. Πάντα η εικόνα επηρεάζεται και από τη στάση του αντιπάλου, όμως και μετά το 30' είχαμε καλή οργάνωση εμείς, οπότε η Βέροια δεν έδειξε αυτά τα στοιχεία που είχε ως τότε".

Αναφορικά με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε και στα φιλικά ο ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Φαντάζεστε τι θα λέγαμε αν δεν κάναμε ευκαιρίες; Όταν υπάρχουν, θα προκύψει το γκολ. Αν είμαστε έτσι πάντα, θα πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε".

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει αν ο ΠΑΣ μπορεί να νικά ποιοτικούς αντιπάλους λόγω της καλύτερης ομοιογένειας είπε: "Έχουμε καλή ποιότητα κι εμείς, κάποιοι κάνουν μεταγραφές, εμείς εμπιστευόμαστε αυτούς που έχουμε".

Διαβάστε ακόμη:

Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1