Τον Σουηδό... Κόντε του ΠΑΣ τον φωνάζουν "Πίπο"

Επειδή ο Ισπανός γκολτζής ετοιμάζει βαλίτσες γι' άλλες πολιτείες, στον ΠΑΣ Γιάννινα έφεραν φορ. Τόσο για να τον πλαισιώσει όσο και για να τον διαδεχθεί, αν αποδειχθεί άξιος. Αν πάντως μείνουμε στο προσωνύμιό του, έχει τις περγαμηνές.

Τον Σουηδό... Κόντε του ΠΑΣ τον φωνάζουν "Πίπο"

Ο Πέδρο Κόντε έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019. Ποιος όμως είναι βέβαιος πως το καλοκαίρι δεν θα φύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα; Ουδείς. Ιδίως αν συνεχίσει να πετυχαίνει προσωπικά γκολ όπως αυτά κόντρα στον Παναθηναϊκό. O Ισπανός φορ είναι ο τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω μόνο από Ανσαριφάρντ - Πρίγιοβιτς, και διεκδικεί με τις δικές του πιθανότητες το "χρυσό παπούτσι". Μαζί και μια μεταγραφή σε ομάδα ανώτερου επιπέδου, εντός ή εκτός Ελλάδας.

Στα Γιάννινα το ξέρουν και προετοιμάζουν το έδαφος. Αν ο Φίλιπ Χέλκιστ βγει... Κόντε δεν μπορούν να το προβλέψουν. Μαγειρεύουν πάντως πριν πεινάσουν για να μάθουν αν ο 26χρονος επιθετικός έχει την οντότητα να ηγηθεί της γραμμής κρούσης. Σε πρώτη φάση θα είναι ο συμπληρωματικός του Κόντε. Εφεδρικός, βοηθητικός, ταιριαστή κάθε λέξη. Μα ταυτόχρονα θα περάσει από τα τεστ του Γιάννη Πετράκη. Ο οποίος σπανίως πέφτει έξω στους ξένους που επιλέγει.

Ο Χέκιστ έμεινε ελεύθερος από τη σουηδική Κάλμαρ. Έχει παίξει επίσης σε Τζούργκάρντενς, Βάσαλουντ, Ασιρίσκα και στις αυστριακές Βιένερ Νόισταντ και Βολφσμπέργκερ. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Σουηδίας, υπήρξε κάποτε στο στόχαστρο της Άρσεναλ, δοκιμάστηκε από τη Μπέρμιγχαμ και μίλησε με την Έμπολι. Στον ΠΑΣ ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK