Τζημόπουλος: "Δίκαιη η αποβολή μου"

Ο Θέμης Τζημόπουλος, μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, χαρακτήρισε δίκαιη την αποβολή του και τόνισε πως ο ΠΑΣ δεν έχει από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Τζημόπουλος: "Δίκαιη η αποβολή μου"

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 9 παίκτες, εξαιτίας των αποβολών του Αλέξη Μιχαήλ και του Θέμη Τζημόπουλου.

Ο δεύτερος, μετά τη λήξη του αγώνα, χαρακτήρισε δίκαιη την αποβολή του, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΣ δεν έχει κανένα παράπονο από τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

"Δεν έχουμε θέμα, με τη διαιτησία. Ήταν δίκαιη η αποβολή μου. Πετύχαμε το γκολ στην αρχή αλλά η ΑΕΚ κατάφερε να το γυρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με καλύτερες προϋποθέσεις αλλά δεν επιτύχαμε το στόχο μας".

Διαβάστε ακόμα:

Πετράκης: "Μέχρι την αποβολή είχαμε πάρει τον αέρα του παιχνιδιού"

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ