Χριστόπουλος: "Θέλω να μείνω αν δοθούν λύσεις"

Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Γιάννης Χριστόπουλος με δηλώσεις του, τονίζοντας ωστόσο ότι πρωτίστως θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα που έχει ζητήσει στην ομάδα.

Χριστόπουλος: "Θέλω να μείνω αν δοθούν λύσεις"

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία»:

Πώς κυλά, αλήθεια, η χρονιά για έναν προπονητή που μπήκε για τα καλά στα βαθιά;

«Η χρονιά κυλά μέσα από προσπάθεια και πολλές δυσκολίες, ιδίως στο ξεκίνημα. Είχαμε πολλά θέματα να λύσουμε, δημιουργήσαμε μία εντελώς νέα ομάδα, αλλά ήταν μια χρονιά που είχε συγκινήσεις, και ευτυχώς τώρα φτάνουμε σε ένα σημείο να χαμογελάμε».

Είχε, σίγουρα, δυνατές στιγμές, περιμένατε όμως ένα τέτοιο happy end;

«Είχαμε ζητήματα να λύσουμε, έπρεπε να φτιάξω τιμ, να φτιάξουμε ρόστερ με περιορισμό στις μεταγραφές και χαμηλό μπάτζετ, να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες γηπεδικές και καιρικές συνθήκες, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να μπούμε στα πλέι οφ. Είμαστε, όμως, τώρα όλοι πολύ χαρούμενοι κι αυτό είναι μία καλή ανταμοιβή για όλους».

Θα μείνετε στον ΠΑΣ και την νέα σεζόν; Τι χρειάζεται να κάνει ο κ. Χριστοβασίλης για να σας πείσεις; Ήδη οι μετοχές σας έχουν «ανέβει» σημαντικά και οι Γιαννιώτες σας αγαπούν.

«Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΣ έχει τον πρώτο λόγο. Δεν θα μιλήσω με καμία άλλη ομάδα, άλλο ένα σίγουρο. Ας τελειώσει η χρονιά και θα δούμε. Θέλουμε και οι δύο, είμαι βέβαιος, να βελτιωθούν κάποια πράγματα στην ομάδα, στο σύλλογο, ο πρόεδρός μας γνωρίζει ποια είναι αυτά και ήδη προσπαθεί να δώσει λύσεις, και εγώ πρέπει να περιμένω τι αποτελέσματα θα έχουν όλα αυτά.

Έτσι ώστε να δω τι έχω να δώσω κι εγώ ώστε να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά, να δώσω κίνητρο στους παίκτες μου, να τους βλέπω χαρούμενους στην προπόνηση και να βάλουμε νέους στόχους. Η αγάπη του κόσμου είναι κάτι το συγκλονιστικό, δεν μπορώ να κρύψω ότι έχω δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα, αλλά έχω όνειρα για αυτήν και για μένα, οπότε μακάρι να συμβαδίσουν, να προχωρήσουμε μαζί».

Αν είχατε τη δύναμη με μονοκονδυλιά να σβήσετε κάτι από το ελληνικό ποδόσφαιρο, τι θα ήταν αυτό;

«Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, θα ήταν η αξιοκρατία και η τήρηση των νόμων. Η ισονομία για όλους είναι κάτι που μας λείπει. Λείπει και στην κοινωνία, στο λαό μας, λείπει και στο ποδόσφαιρο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK