Χωρίς Ναδάλες, Μανιά στον τελικό με Ξάνθη

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στον "τελικό" με την Ξάνθη, καθώς εκτός αποστολής βρίσκονται οι Νταβίντ Ναδάλες και Μιχάλης Μανιάς. Αναλυτικά η αποστολή των Ηπειρωτών.

Χωρίς Ναδάλες, Μανιά στον τελικό με Ξάνθη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη στο πλαίσιο της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες χρειάζονται μόνο τη νίκη προκειμένου να κατακτήσουν την 6η θέση που είναι πιθανό να οδηγήσει στα πλέι οφ και την Ευρώπη.

Παρόλα αυτά, ο Γιάννης Πετράκης θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, αφού οι Μιχάλης Μανιάς (τιμωρημένος) και Νταβίντ Ναδάλες (τραυματίας) έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Γιάκος, Λίλα, Κούτρης, Νικολιάς, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Στρούνα, Ακόστα, Μπέριος, Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ίλιτς, Ιωάννου, Κοζορώνης, Φερφελής και Σκόνδρας.

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ