"Πέναλτι" 5 εκ. για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!

Στην Βοσνία το είχαν... τούμπανο από χθες, στην Αθήνα το επιβεβαίωσαν σήμερα: λεπτομέρειες μένουν για το deal πώλησης του Βράνιες, με την Αντερλεχτ να αποδέχεται τους όρους της ΑΕΚ. Το ύψος της συμφωνίας, το ερωτηματικό με τα καθαρά ποσά, η ρήτρα και η χρονική ισχύς της για να μην πάει σε άλλη Μπιγκφοράτη ομάδα.

"Πέναλτι" 5 εκ. για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ!
EUROKINISSI

Στην Βοσνία από χθες βράδυ είχε διαρρεύσει η συμφωνία Αντερλεχτ – ΑΕΚ για την μεταγραφή του Ογκνιέν Βράνιες, με την επισήμανση μάλιστα πως βρέθηκε και στις Βρυξέλλες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Για να έρθει το μεσημέρι σήμερα η ανεπίσημη ενημέρωση πως ο Βράνιες κλείνει στην Αντερλεχτ, από την στιγμή που η βελγική ομάδα απάντησε θετικά στους όρους που είχε θέσει η ΑΕΚ και δεν ήταν μόνο οικονομικοί. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες και μέχρι το βράδυ το deal μπορεί να ολοκληρωθεί και ο Βόσνιος στόπερ να βγάλει τα “κιτρινόμαυρα” και να βάλει τα μόβ...

Όπως διαρρέει από την Ελλάδα η ΑΕΚ συνολικά μπορεί να εισπράξει από τους Βέλγους 3,5 εκατ. Ευρώ. Βέβαια τίθεται το ερώτημα, από το παραπάνω ποσό πόσα χρήματα είναι φιξαρισμένα και πόσα σε μπόνους στόχων (όπως για παράδειγμα με την είσοδο της Άντερλεχτ σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης ή την κατάκτηση του πρωταθλήματος).

Από εκεί και πέρα έγινε γνωστό πως η απαίτηση της ΑΕΚ προς την Αντερλεχτ, να μπει “πέναλτι” σε περίπτωση που ο Βράνιες επιστρέψει στην Ελλάδα για άλλη ομάδα της Big 4, έγινε δεκτή. Έτσι αν ο Βράνιες την επόμενη 2ετία θελήσει να πάει στον Ολυμπιακό ή στον ΠΑΟΚ, η Αντερλεχτ θα πρέπει να καταβάλει στην Ένωση 5 εκατ. €.

Β.ΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK