Περιμένει τον Ολυμπιακό ο Τζόρτζεβιτς

O Σέρβος φορ της Λάτσιο είναι θετικός στην προοπτική των "ερυθρολεύκων" και αναμένει στο ακουστικό του. Σε έναν χρόνο τελειώνει το συμβόλαιό του και οι Ρωμαίοι σκοπεύουν να τον πουλήσουν.

Fiorentina's Davide Astori, left, is challenged by Lazio's Filip Djordjevic during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Saturday, Jan. 9, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Fiorentina's Davide Astori, left, is challenged by Lazio's Filip Djordjevic during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Saturday, Jan. 9, 2016. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Mετά τα όσα έγιναν με τον Μποκανί, ο Ολυμπιακός άνοιξε τα... συρτάρια του και επανεξετάζει κάποιες περιπτώσεις επιθετικών που του είχαν προταθεί. Ένας εξ αυτών είναι ο Φιλιπ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος βγάζει το ψωμί του στην Λάτσιο τα τελευταία τρία χρόνια και είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι του 2014 τους Πειραιώτες όταν έπαιζε στη Ναντ.

Τότε όμως είχε προτιμήσει να πάει στην Ιταλία για λογαριασμό της Λάτσιο. Πλέον, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τους Ρωμαίους, ο Σέρβος επιθετικός ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες. Το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι του 2018 και η Λάτσιο ψάχνεται να τον πουλήσει.

Ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Ιταλίας, αλλά και της Γαλλίας. Οι πληροφορίες από την Σερβία αναφέρουν πάντως ότι ο Τζόρτζεβιτς περιμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό.

Εδώ και ένα μήνα ο 29χρονος επιθετικός έχει προταθεί στους “ερυθρόλευκους” και μάλιστα στην πατρίδα του υποστήριζαν ότι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο Ολυμπιακός.

Βέβαια, όλα αυτά τα έλεγαν πριν τις συζητήσεις των Πειραιωτών με τον Μποκανί, δείγμα του ότι ο Τζόρτζεβιτς δεν βρισκόταν στις πρώτες επιλογές.

Σε μία μεταγραφική περίοδο όμως πολλά μπορούν να ανατραπούν και π.χ. ο Τζόρτζεβιτς που ήταν στην 3η ή 4η θέση της λίστας να βρεθεί στο... Ρέντη!

Προς το παρόν, ο Σέρβος περιμένει τον Ολυμπιακό. Μοιάζει με μία υπόθεση που δεν έχει πολλά “αγκάθια” και έχει σοβαρές ελπίδες να πιάσει λιμάνι, αν και εφόσον οι Πειραιώτες ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK