Περιμένουν το "ναι" του Πελεγκρίνο, στο βάθος… Λουτσέσκου!

Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν το "ναι" του Αργεντινού κόουτς. Πάντα στη λίστα και ο Πορτογάλος Πέδρο Μάρτινς. Ποιες οι πιθανότητες του πρώην τεχνικού της Ξάνθης. O Αλέξης Βιρβίλης έχει το ρεπορτάζ…

Περιμένουν το "ναι" του Πελεγκρίνο, στο βάθος… Λουτσέσκου!

Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο ήταν εδώ και καιρό ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να οδηγήσει τον σύλλογο στους ομίλους τουChampionsLeagueκαι στην κατάκτηση του 8συνεχόμενου πρωταθλήματος!

Στο Λιμάνι περιμένουν το «ναι» του Αργεντινού και εκτιμούν ότι έχουν σοβαρές ελπίδες στο τέλος να το αποσπάσουν. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Κρίσταλ Πάλας έχει μπει γερά στο «παιχνίδι» για να κάτσει στον πάγκο της, αλλά την ίδια στιγμή στην μανατζερική πιάτσα παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Οπότε, το οικονομικό «δέλεαρ» είναι μεγάλο για τον Πελεγκρίνο αναφορικά με τους πειραιώτες, αλλά αν υπάρχει όντως η Κρίσταλ Πάλας στο κόλπο, είναι ξεκάθαρο ότι οι Λονδρέζοι τού προσφέρουν το κίνητρο τηςPremierLeague. Και μάλιστα, στο παρελθόν ο Πελεγκρίνο είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να δουλέψει ως πρώτος προπονητής στην Αγγλία (σ.σ. είχε εργαστεί στο παρελθόν ως βοηθός στην Λίβερπουλ).

Εν αναμονή της απόφασης του Πελεγκρίνο είναι στον Ολυμπιακό και περιμένουν την απάντησή του εώς την Πέμπτη (1/6).

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει κρούση και στον Πέδρο Μάρτινς που τα πήγε περίφημα φέτος με την Βιτόρια Γκιμαράες. Ακούγεται ότι περιμένουν νέα και από τον Πορτογάλο τεχνικό, για τον οποίο έχουν εξαιρετική άποψη. Απλώς, το κακό στην όλη ιστορία με τον Μάρτινς είναι ότι έχει μπλεχτεί η Πόρτο και η οποία φέρεται να είναι έτοιμη να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο. Ίδωμεν…

Τι θα γίνει όμως αν πει «όχι» ο Πελεγκρίνο στην σούπερ πρόταση του Ολυμπιακού; Ήδη έχει αρχίσει και ψιθυρίζεται έντονα τις τελευταίες ώρες το όνομα του Ρατζβάν Λουτσέσκου και όχι αυτό του Λεμονή ή του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Ρουμάνος σαν να φαίνεται ότι έχει κάποιους θαυμαστές στον Πειραιά και αυτομάτως έχει σοβαρέςπιθανότητες να καθίσει στον κόκκινο πάγκο, εφόσον «ναυαγήσουν» οι περιπτώσεις των Πελεγκρίνο και Μάρτινς.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι από το περιβάλλον του Λουτσέσκου δεν διαρρέει το παραμικρό. Ούτε καν ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Λίγες μέρες έμειναν… Εώς το τέλος της εβδομάδας οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν γνωστό το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία και θα μπει ένα τέλος στο "σίριαλ" που κρατάει σε αγωνία τον κόσμο εδώ και έναν μήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK