Περνάει καλά στον Παναθηναϊκό, δεν λέει όχι σε επιστροφή στη Serie A!

Ο Τζαντομένικο Μέστο δήλωσε σε ιταλικό μέσο πως δεν έχει παράπονο από την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στη Serie A.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2017 όμως ρίχνει... ματιές προς την Ιταλία όπου έχει περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.

Αυτό είναι ουσιαστικά το νόημα των δηλώσεων του Τζαντομένικο Μέστο στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Crc", με τον 35χρονο δεξιό μπα να αναφέρεται επίσης στη μέχρι τώρα παρουσία του στους "πράσινους" και τον Αντρέα Στραματσόνι που επί ημερών του αποκτήθηκε από το "τριφύλλι" και ο οποιός αποτελεί εδώ και καιρό παρελθόν από την ομάδα.

"Είμαι στην Αθήνα και όλα πάνε καλά. Μου αρέσει αυτή η περιπέτεια, έχουμε ζήσει καλές και άσχημες στιγμές όπως συμβαίνει συχνά σε μία ομάδα. Όταν έφτασα στον Παναθηναϊκό υπήρχε ο Στραματσόνι στον πάγκο, έπειτα απολύθηκε επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά και ο πρώτος που το πληρώνει είναι ο προπονητής.

Όλα όμως οδεύουν αρκετά καλά, δεν μπορώ να έχω παράπονα", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός έμπειρος δεξιός μπακ για την παρουσία του στην Ελλάδα, ο οποίος πάντως άφησε να εννοηθεί πως δεν θα τον ενοχλούσε σε καμία περίπτωση να γυρίσει στην πατρίδα του.

"Εγώ στην Παλέρμο; Θα ήταν κάτι πολύ ωραίο να επιστρέψω στη Serie A επειδή είναι αλήθεια ότι εδώ είμαι πολύ καλά αλλά το ιταλικό πρωτάθλημα είναι κάτι το διαφορετικό. Εάν μάλιστα το πρώτο μου ματς ήταν κόντρα στην Νάπολι θα ήταν πολύ όμορφο επειδή θα έπαιζα σε ένα στάδιο που έδωσα την καρδιά μου.

Πάντως αυτή τη στιγμή πετάμε με τη φαντασία μας. Ας πούμε ότι υπάρχουν μεταγραφικές ζυμώσεις επειδή το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο και είναι φυσιολογικό να κοιτάζω προς τα μπρος. Νιώθω σωματικά εντάξει, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όλο το παρασκήνιο της κόντρας Παναθηναϊκού - NOVA
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Φεύγει ο Ιμπάρμπο από τον Παναθηναϊκό!
"Τσακωμένος" με τις εκτός έδρας νίκες ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK