Πετράκης: ''Θέλω να μείνω στον ΠΑΣ''

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης μετά από το 0-0 με τον Εργοτέλη.

Πετράκης: ''Θέλω να μείνω στον ΠΑΣ''
INTIME SPORTS

Aρχικά είπε: '' Καταρχήν θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έκαναν μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια σήμερα. Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να πετύχουμε γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα απελευθερωμένη από άγχος που έδειξε ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο πρωτάθλημα. Θέλαμε το αποτέλεσμα αυτό, για πάρα πολλούς λόγους, να είναι νικηφόρο, αλλά δεν το καταφέραμε. Αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι. Είναι σημαντικό ότι είμαστε ακόμα στην 5η θέση και έχουμε μια ακόμα αγωνιστική και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε σε αυτή τη θέση''.

Για το θέμα της άδειας: '' Η ομάδα έδειξε ότι δεν είναι επηρεασμένη από το γεγονός της μη αδειοδότησης. Και ο πρόεδρος έκανε το καλύτερο από την πλευρά του, γι’ αυτό μίλησε χθες. Εμείς είμαστε εστιασμένοι στην αγωνιστική προσπάθεια και σήμερα παίξαμε πιο καλά και από ματς που κερδίσαμε. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο''.

Για το αν θέλει να μείνει στον ΠΑΣ: ' 'Η διάθεσή μου είναι θετική στο να παραμείνω. Είμαι ευχαριστημένος στα Γιάννενα. Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο, γιατί δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Προέχει να τελειώσει η χρονιά''.

Για τα τμήματα υποδομών: ''Πρέπει να δώσουμε πάρα πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές των τμημάτων υποδομής αλλά και στον πρόεδρο που επένδυσε αυτό το κομμάτι. Γίνεται πολύ σπουδαία προσπάθεια που δεν θα πρέπει να σταματήσει εδώ''.

News 24/7

24MEDIA NETWORK