Πλάνο για winger έως την Τετάρτη!

Η συμφωνία με τον Χουλτ δεν… ανέτρεψε τον «πράσινο» μεταγραφικό σχεδιασμό και ο ΠΑΟ φουλάρει για να κλείσει τον βασικό εξτρέμ ως την παραμονή του α’ αγώνα με την Καμπάλα και να δηλωθεί στην ευρώ-λίστα. Ενας λάτιν κι ένας Ευρωπαίος οι βασικοί υποψήφιοι, υπογράφει τη Δευτέρα ο Χουλτ το νέο συμβόλαιο κι ακολουθεί ο Μολέδο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η 25η θέση της ευρώ-λίστας του Παναθηναϊκού για τα ματς με την Καμπάλα, που δηλώθηκε από τους «πράσινους» στην UEFA το βραδάκι της Παρασκευής (21/7), δεν έμεινε… τυχαία κενή. Όπως επισήμαναν και οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», ο κανονισμός δίνει το δικαίωμα στον Παναθηναϊκό να συμπληρώσει την εν λόγω θέση μέχρι κι ένα 24ωρο πριν απ’ τη σέντρα του πρώτου αγώνα με τους Αζέρους και πάνω σ’ αυτόν τον χρονικό ορίζοντα, έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες των «πράσινων» για την επόμενη μεταγραφική κίνησή τους, που αφορά τον βασικό winger.

Η αίσια έκβαση της διαπραγμάτευσης με τον Νίκλας Χουλτ και η συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου του έως το ’20, δεν «ανέτρεψε» το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Κοινώς, μπήκαν στην… άκρη τα ονόματα με αριστερούς μπακ «πρώτης γραμμής» που είχαν βολιδοσκοπηθεί τα τελευταία 24ωρα (για… παν ενδεχόμενο) και η κεντρική στόχευση επέστρεψε στον αντικαταστάτη του «Πόλο» Εμποκού.

Οι πληροφορίες του Contra.gr επισημαίνουν πως οι «πράσινοι» έχουν επικεντρωθεί πλέον σε δύο περιπτώσεις εξτρέμ, ενός Ευρωπαίου κι ενός λάτιν που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μάλιστα έχουν ήδη αρχίσει διαπραγματεύσεις μαζί τους, αλλά και με τους συλλόγους που ανήκουν. Με μεγάλο στόχο να έχει «κλείσει» ο ένας εκ των δύο έως τις 9.30 μ.μ. της Τετάρτης (26/7), προκειμένου να καταστεί δυνατό να δηλωθεί στην UEFA και να έχει δικαίωμα συμμετοχής (και) στα ματς με τους Αζέρους.

Πίσω απ’ τις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις, που βρίσκονται στην κορυφή των «πράσινων» επιλογών, υπάρχουν ακόμη 2-3 εξίσου «ελκυστικές» περιπτώσεις ως εναλλακτικές, εφόσον δεν προχωρήσουν -σε τελικό στάδιο- οι διαπραγματεύσεις με τους βασικούς υποψηφίους. Ο δε βαθμός ετοιμότητας των δύο «στόχων» του «τριφυλλιού» είναι αρκετά υψηλός, αφού όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, πρόκειται για παίκτες που έχουν ακολουθήσει προετοιμασία με τις ομάδες τους και είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας…

ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΧΟΥΛΤ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΟΛΕΔΟ

Σε ότι αφορά τώρα το θέμα του Χουλτ, οι νέες συζητήσεις που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με την πλευρά του παίκτη το απόγευμα της Παρασκευής, μετά τη θετική απάντηση του Σουηδού στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, δρομολόγησαν τις τελικές εξελίξεις. Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου θα ετοιμαστεί το νέο συμβόλαιο του Χουλτ που θα τον κρατήσει στο «τριφύλλι» έως το 2020 και τη Δευτέρα ο Σουηδός θα πάει στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του.

Από εκεί και πέρα, θα πάρει… σειρά ο Ροντρίγο Μολέδο. Με τον Βραζιλιάνο αμυντικό υπάρχει προφορική συμφωνία εδώ και δυόμισι εβδομάδες για νέο συμβόλαιο με σημαντική αύξηση στις απολαβές του έως το 2020 και κατά τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος ατζέντης του, προκειμένου να συζητήσει τις τελικές λεπτομέρειες και να πέσουν αντίστοιχα και οι δικές του… υπογραφές.

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΤΕΛΑΝΤΕΡ, ΠΙΟ ΜΕΤΑ Ο ΣΤΙΛ

Μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται να «τρέξει» επίσης το θέμα του «διαζυγίου» με τον Ράσμους Τελάντερ. Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» με τον μάνατζερ του Δανού στόπερ έχουν φτάσει πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο και είναι πολύ πιθανό έως την Τρίτη να οριστικοποιηθεί το «αντίο» του Σκανδιναβού, αφού πάρει ένα μέρος των χρημάτων του τελευταίου χρόνου του συμβολαίου του ως «αποζημίωση» και διακανονίσει το υπόλοιπο.

Πιθανός προορισμός του δείχνει η αγγλική Ρέντινγκ που παρακολουθεί την περίπτωσή του εδώ και αρκετές εβδομάδες…

Ο επόμενος της… λίστας των «κομμένων» θα είναι -όπως όλα δείχνουν- ο Λουκ Στιλ, αν και η δική του περίπτωση θα χρειαστεί λίγες ημέρες ακόμη έως ότου ξεκαθαρίσει.

Ο Αγγλος γκολκίπερ είναι σε συζητήσεις με αγγλικούς συλλόγους (τα βρετανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο την Παρασκευή για τη Μπλάκμπερν και την Όλνταμ) και περιμένει πρώτα να βρει τον επόμενο… σταθμό της καριέρας του, πριν κάνει την τελική κουβέντα με τον Παναθηναϊκό, για τη λύση της συνεργασίας τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK