Διπλό στο άψε-σβήσε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέρασαν σαν σίφουνας από την έδρα του Πλατανιά και περιμένει πλέον τις εξελίξεις στο...δικαστικό πεδίο μήπως καταφέρει και πάρει τον εφετινό τίτλο από τον Ολυμπιακό.

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏÊ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς ότι το ματς κρίθηκε στο πρώτο...δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ, μόλις στο 4ο λεπτό, βρήκε το 1-0 με το ωραίο γκολ του Ουάρντα από το γύρισμα του Κίτσιου, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα και επιπλέον αρρυθμίες στην άμυνα του Πλατανιά.

Μόλις μετά από τέσσερα αυτές οι αρρυθμίες έγιναν πλήρως αντιληπτές όταν ο Κάργας επιχείρησε να γυρίσει στον Κοκκαλά αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να τροφοδοτήσει τον Κάμπος. Ο άσος του ΠΑΟΚ πήρε το δώρο και σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

Ο Πλατανιάς επιχείρησε να ανασυνταχθεί (έκανε και αλλαγή ο Παράσχος στο 20' αντικαθιστώντας τον τραυματία Μαραγκό με τον Μενδρινό), έχασε ευκαιρίες κόντρα σ' έναν χαλαρό ΠΑΟΚ (κορυφαία αυτή με τον Γιακουμάκη στο 55' που εξουδετέρωσε έξοχα ο Γλύκος) αλλά επί της ουσίας μηδέν εις το πηλίκο. Ο Δικέφαλος αντίθετα, που είχε χώρους, βρήκε και το 3-0 σε αντεπίθεση με σκόρερ τον Σάκχοφ στο 63'. Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος... έστω και αν ο Πλατανιάς σκόραρε για το 1-3 στο 77'.

Οι ενδεκάδες

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας, Στάθης (77’ Αποστολόπουλος), Μουνάφο, Μαραγκός (21’ λ.τ. Μενδρινός), Γιορέντε (81’ Παπανικολάου), Ντεβέσα, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κίτσιου, Τσίμιροτ, Σάχοβ (71’ Κάτσε), Μπίσεσβαρ (57’ Μαλεζάς), Ουάρντα, Κάμπος, Αθανασιάδης (66’ Πρίγιοβιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK