Έναν... Μαρτίνες ψάχνει ο Πλατανιάς

Σε αναζήτηση μεσοεπιθετικού βρίσκεται ο Πλατανιάς, όπως δήλωσε και ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ένα δημιουργικό μεσοεπιθετικό, δεκάρι παλιάς κοπής, αναζητούν οι άνθρωποι του Πλατανιά, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της σεζόν που μόλις άρχισε.

"Παίκτη τύπου Νίκο Φερνάντες", ψάχνουν τα μέλη του κρητικού συλλόγου, σε μία υπόθεση που χειρίζονται αποκλειστικά ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Βλάχος και βέβαια ο προπονητής Γιώργος Παράσχος.

Στη δήλωση του Παράσχου έπειτα από τη λήξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ "σ.σ. εμείς δεν είχαμε το κουράγιο και τη δύναμη να εκμεταλλευτούμε το λιγοστό χώρο που μας έδωσε η ΑΕΚ" αποτυπώνεται η κατάσταση στο στρατόπεδο του Πλατανιά.

Δεδομένου ότι η ομάδα των Χανίων αναμένεται να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο στις περισσότερες έδρες του πρωταθλήματος, η απόκτηση μεσοεπιθετικού που θα κρατάει μπάλα και θα βλέπει γήπεδο αποτελεί επιτακτική ανάγκη.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα