"Φιλική" νίκη του Πλατανιά επί του Κισσαμικού

Με 4-2 επικράτησε ο Πλατανιάς του Κισσαμικού, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, παρουσία αρκετών φίλων και των δύο ομάδων.

"Φιλική" νίκη του Πλατανιά επί του Κισσαμικού
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 5' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λούκα Μιλούνοβιτς, αλλά ο Κισσαμικός κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα μέσα σε δύο λεπτά με γκολ του νεοαποκτηθέντος Βασίλη Μάντζη.

Από τα πόδια του Μιλούνοβιτς προήλθε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του Γιώργου Παράσχου, με τη μόνη διαφορά ότι σκόρερ ήταν ο Γιαγιά Μπανανά (κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σέρβου στο 14').

Ο Πλατανιάς ανέκτησε το προβάδισμα ύστερα από συνεργασία μεταξύ των Αλέξανδρου Αποστολόπουλου, Θανάση Τσουράκη και Ίγκορ Ανγκούλο, ο οποίος σκόραρε με πλασέ στο 33', ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Φανούρης Γουνδουλάκης με σουτ στο 65'.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά (46′ Σωτηρίου), Αποστολόπουλος, Ιτούα, Μπανανά (46′ Σελίν), Βάντερσον (46′ Δημήτρης), Στανισάβλιεβιτς (64′ Γκνιάτιτς), Μενδρινός (64′ Μαχαμάτ), Πάγκαλος, Τσουράκης (46′ Γουνδουλάκης), Ανγκούλο (64′ Κουλιμπαλί), Μιλούνοβιτς (64′ Σκουλουδάκης).

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης (46′ Γιαγκόζης, 64′ Αγριμάκης), Τσουβαλτσίδης (76′ Κομπογεννητάκης), Σουμπασάκης (46′ Τσουμάνγκας), Σμίλτος (82′ Κωνσταντόπουλος), Σελινιωτάκης (67′ Μάνας), Κυριζάκης (46′ Ατανάσοφ), Μάντζης (46′ Κόνσιμπαλ), Λώττας (60′ Μποτωνάκης), Τσικουδάκης (46′ Γκεοργκίεφ), Γιαννίτσης (46′ Βουρβαχάκης), Πότσι (67′ Στεφανίδης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK