Μόλις 1 φάουλ σε 90' ο Πλατανιάς!

Σίγουρα η επίδοση των παικτών του Πλατανιά στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να γραφτεί στην ιστορία των fair play, μιας και οι παίκτες της ομάδας των Χανίων έκαναν σε 90 λεπτά μόλις 1 φάουλ.

Μόλις 1 φάουλ σε 90' ο Πλατανιάς!
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από μια δύσκολη έδρα όπως είναι τα "Περιβόλια', επικρατώντας του Πλατανιά με 3-2. Ωστόσο, πέρα από τα 5 γκολ στο ματς είχαμε και ένα στατιστικό που θα μπορούσε κάλλιστα να μπει στα highlight των ευρωπαϊκών fair play.

Η ομάδα των Χανίων λοιπόν, ολοκλήρωσε το 90λεπτό έχοντας υποπέσει σε μόλις ένα φάουλ και χωρίς να πάρει ούτε μία κίτρινη κάρτα! Αν λάβουμε υπόψη πως έπαιζε κόντρα σε έναν από τους θεωρητικά "μεγάλους" του πρωταθλήματος, το λογικό είναι να πήγαινε το ματς στη δύναμη και στα μαρκαρίσματα προκειμένου να κόψει το ρυθμό του αντιπάλου.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε, οι παίκτες του Πλατανιά έπαιξαν ένα καθαρό ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας 2 γκολ. Απ' την άλλη, η ομάδα του Παναθηναϊκού έκανε 10 φάουλ στη διάρκεια των 90 λεπτών αγώνα και πήρε τρεις κίτρινες κάρτες (Δώνης, Κουτρουμπής, Κοτσόλης).

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κριτής: Τρελό ανακάτεμα με τα ίδια φύλλα

Σταύρος Καραΐνδρος: Κέρδισε ηρεμία και... σύστημα

Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-3 (VIDEOS)

Αναστασίου: "Νίκη κόντρα σε όλα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK