Παράσχος: "Κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό"

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε στην αστοχία των ποδοσφαιριστών του στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως παρά τις καλές εμφανίσεις δεν έρχεται το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε, έστω και δύσκολα, του Πλατανιά με 1-0, εκμεταλλευόμενος το... δώρο του Κέβιν Ολιμπά, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας στο σουτ του Αμπντούλ Ατζαγκούν.

O τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος μίλησε για την αστοχία των παικτών του, τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ενώ αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός:

"Για ακόμα μια αγωνιστική δεν μπορέσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω τον κοιτάξαμε στα μάτια τον Παναθηναϊκό, ήρθαμε στη Λεωφόρο να παίξουμε στα ίσια το ματς. Απ τη μία καλές εμφανίσεις, απ’ την άλλη μας λείπουν οι βαθμοί. Και κατοχή μπάλας είχαμε, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, είχαμε οργανωμένες επιθέσεις. Στο 45 το γκολ ήταν σε κρίσιμο σημείο, αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με 0-0 στο ίσως είχαμε πετύχει κάτι καλύτερο. Ρισκάραμε στο 2ο, προσπαθήσαμε πολύ αλλά το γκολ είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Συνεχίσαμε να μην μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε και τουλάχιστον να μην χάσουμε την καλή ψυχολογία που έχουμε".

Για το γκολ που δεν βάζει η ομάδα του: "Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα. Όσους είχαμε στην επίθεση τους δοκιμάσαμε, είναι ατυχία αλλά και ανικανότητα σε πολλά σημεία του παιχνιδιού την οποία και πληρώνουμε".

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άσχημο υλικό, αλλά πάρα πολύ καλό. Τα παιχνίδια της Ευρώπης στοίχισαν και ψυχολογικά επιβάρυναν την ομάδα. Έχει πολλές λύσεις, μπορεί να παίξει μπάλα και καλό ποδόσφαιρο, αλλά έμεινε έξω από Ευρώπη και την επιβαρύνει αυτό, αλλά σαν ομάδα τον πιστεύω πολύ τον Παναθηναϊκό και μπορεί να κάνει πράγματα".

Διαβάστε ακόμα:

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 1-0