Παράσχος: "Να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα"

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη του Πλατανιά με 3-0 στη Λιβαδειά, ενώ τόνισε πως η ομαδα του πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Παράσχος: "Να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα"

Αναλυτικά:

"Θα ήθελα πάνω απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας.

Εκτός του ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας και στο πρέσινγκ που εφαρμόσαμε στον αντίπαλο, ήμασταν και παρά πολύ αποτελεσματικοί. Νομίζω ότι το 3-0 τα λέει όλα. Στο δεύτερο ημίχρονο φροντίσαμε από τη στιγμή που είχαμε αυτό το σκορ, να πάμε όσο μπορούσαμε πιο συντηρητικά.

Ο Λεβαδειακός ρίσκαρε, βάζοντας πάρα πολλούς επιθετικούς και μας προβλημάτισε για κάποιο διάστημα, αλλά νομίζω το παιχνίδι, παρότι έγινε σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο με συνεχόμενη βροχή, μπορέσαμε και το τελειώσαμε με αυτή τη μεγάλη νίκη, η οποία πιστεύω ότι θα μας δώσει κουράγιο στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, έτσι ώστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.

Εύχομαι στον Λεβαδειακό να συνεχίσει αυτή την πολύ καλή πορεία που έχει μέχρι σήμερα γιατί έχει καλό υλικό και νομίζω ότι αυτή η ομάδα άξια βρίσκεται εκεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK