Παράσχος: "Νίκη σωτηρίας"

Ικανοποιημένος και ανακουφισμένος ήταν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Παράσχος, καθώς ο Πλατανιάς ουσιαστικά εξασφάλισε και την παραμονή του στην Super League.

Παράσχος: "Νίκη σωτηρίας"

Σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό οι αλλαγές ήταν αυτές που έγειραν το ματς προς την μεριά της ομάδας του αλλά και το γεγονός ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού ήταν άστοχοι ενώ προανήγγειλε πολλές αλλαγές στο ρόστερ για τη νέα σεζόν αν και ακόμα δεν έχει τελειώσει η φετινή σεζόν.

"Εγώ θα σταθώ μόνο στη νίκη δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο μας διέκρινε μια νευρικότητα και επιπολαιότητα. Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο είμαι να μη δεχθούμε πρώτοι γκολ γιατί αν γινόταν αυτό και με αυτό το άγχος να είστε σίγουροι ότι δύσκολα θα το γυρνάγαμε.

Στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δευτέρου παίξαμε σφιχτά στην αρχή και από εκεί και πέρα ρισκάραμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Ήμασταν τυχεροί στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που μπήκε πολύ καλά ο Παναιτωλικός αλλά ήταν επιπόλαιοι στην τελική τους προσπάθεια και δεν πέτυχε κάποιο γκολ ο Παναιτωλικός.

Μας βοήθησαν οι αλλαγές που κάναμε –και οι εσωτερικές- και φτάσαμε σε μία νίκη που πιστεύω ότι είναι και νίκη σωτηρίας. Δεν νομίζω να γυρίσουν άλλα άσχημα αποτελέσματα πιστεύω πως οι 43 βαθμοί είναι αρκετοί.

Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα με τεράστια ποιότητα και νομίζω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν κατάθεση ψυχής και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είχαμε δύναμη, είχαμε πάθος αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό".

Ο κ. Χάβος πριν από λίγο είπε ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, εσείς τι έχετε να πείτε;

" Όχι δεν ήταν δίκαιο. Εμείς πετύχαμε τα γκολ στις ευκαιρίες που βγάλαμε εν αντίθεση με τον αντίπαλο που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε. Στο ποδόσφαιρο όμως μετράει το γκολ όπως και να το κάνουμε όμως".

Έπαιξαν ρόλο οι αλλαγές;

" Εγώ νομίζω ναι και ουσιαστικά πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξε ο Γουνδουλάκης. Και το παιδάκι ο Γιακουμάκης έδειχνε όλη την εβδομάδα ότι είναι σε καλή κατάσταση και σε κάποιο σημείο ακόμα και αν κερδίζαμε είχε σκεφτεί ότι έπρεπε να τον βάλουμε. Σου δείχνουν κάποια παιδιά και στην προπόνηση ότι πρέπει να παίζουν".

Ο Πλατανιάς και πάλι στο τέλος της σεζόν θα σώσει τη σεζόν παρότι είχε ξεκινήσει αρκετά καλά κάποια στιγμή έμεινε πίσω;

"Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση. Η στάμνα μια-δυο φορές στην βρύση, στην τρίτη θα σπάσει. Αυτή η ομάδα θέλει πιστεύω ένα ρεκτιφιέ καλό αλλιώς θα βλέπουμε το ίδιο έργο κάθε χρόνο και κάποια στιγμή θα την πατήσεις".

News 24/7

24MEDIA NETWORK