Πήρε... δικό του άνθρωπο στον Πλατανιά ο Παράσχος

Παράσχος και Δημούτσος σμίγουν ξανά καθώς ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου ποδοσφαιριστή. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και "φλέρταρε" από καιρό με τους Κρητικούς.

Πήρε... δικό του άνθρωπο στον Πλατανιά ο Παράσχος

Ο Ελίνι Δημούτσος έλυσε τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο δεν άργησε να βρει ομάδα καθώς συμφώνησε με τον Πλατανιά.

Στη Χανιά, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Γιώργο Παράσχο. Οι δύο άνδρες είχαν κοινή πορεία και στον Ατρόμητο τη σεζόν 2013 - 2014.

Πλατανιάς και Δημούτσος... φλέρταραν από την πρώτη στιγμή που έμεινε ελεύθερος ο 29χρονος ποδοσφαιριστής και τελικά τη Δευτέρα (4/9) ανακοινώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πλατανιά για την απόκτηση του Δημούτσου αναφέρει: "Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ελίν Δημούτσο. Ο 29χρονος (18/8/98) μέσος, υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τον Ελίν Δημούτσο στην οικογένειά της".

News 24/7

24MEDIA NETWORK