Ρήξη χιαστού ο Γιακουμάκης

Oι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ Πλατανιάς επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιώργου Γιακουμάκη στο παιχνίδι με την Βέροια.

Ρήξη χιαστού ο Γιακουμάκης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης του Πλατανιά υπέστη ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ο Γκνιάτιτς υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει διάστρεμμα στο ίδιο σημείο όπου είχε χτυπήσει πριν από έναν μήνα και θα απουσίασει από τις προπονήσεις για περίπου επτά με δέκα ημέρες.  Όσον αφορά στον Σωτηρίου, είναι καλύτερα και ακολουθεί πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πλατανιάς - Βέροια 0-0

Δεν θυμόταν πώς τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Πλατανιά!

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ