Σκληρή απάντηση Πλατανιά σε Παναθηναϊκό

Ο Πλατανιάς... απάντησε στον Παναθηναϊκό για τα περί τραμπουκισμών, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως δέχθηκε να να μην γραφτεί στο φύλλο αγώνα η παράτυπη παρουσία του κ. Παναγόπουλου στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
platanias panathinaikos EUROKINISSI SPORTS

Λίγες ώρες μετά την διαρροή από την πλευρά του Παναθηναϊκού περί τραμπουκισμών, ήρθε η απάντηση από την πλευρά του Πλατανιά:

"Οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες μας για ένα πέναλτι-φάντασμα και γενικότερα για την κάκιστη διαιτησία, στα μάτια ορισμένων φάνηκαν τραμπουκισμοί.

Βέβαια οι ίδιοι παράγοντες που μας χαρακτήρισαν ως τραμπούκους ήταν εκείνοι που μας ζητούσαν να μην γραφτεί στο φύλλο αγώνα η παράτυπη (δεν έχει καμία επίσημη ιδιότητα στην ΠΑΕ ΠΑΟ, εξαιτίας της γνωστής περιπέτειας του με τη Δικαιοσύνη, ενώ δεν είχε δηλωθεί ούτε στο φ.α) παρουσία του κ. Παναγόπουλου στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης και στα αποδυτήρια, ο οποίος αναφερόταν με χυδαίους χαρακτηρισμούς στην ομάδα μας, ενώ δεν δίστασε να απωθήσει μέλος της αποστολής μας στη φυσούνα. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας για τα όσα συνέβησαν χθες στην Λεωφόρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK