Χατζηνικολάου: "Τραυματισμένη τίγρης η Ξάνθη"

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε για το παιχνίδι με την Ξάνθη και χαρακτήρισε τον αντίπαλο σαν μία τραυματισμένη τίγρη.

Χατζηνικολάου: "Τραυματισμένη τίγρης η Ξάνθη"

"Πρέπει να τη νικήσεις πριν σε κατασπαράξει", τόνισε ο προπονητής του Πλατανιά για την επερχόμενη αντίπαλο της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Χατζηνικολάου:

Για την Ξάνθη: "Η Ξάνθη μου δίνει μία εικόνα της τραυματισμένης τίγρης που θέλει να σε κατασπαράξει! Εμείς όμως πρέπει να προλάβουμε, πριν να μας κατασπαράξει, να τη σκοτώσουμε. Η Ξάνθη έχει δυναμική, οργάνωση και μεγάλη ιστορία στη Σούπερ Λίγκα. Απ’ αυτό και μόνο είναι υπολογίσιμη. Θέλει προσοχή, σεβασμό και καθόλου φόβο. Πρέπει να επιδείξουμε θέληση και πάθος στο παιχνίδι".

Για τον αγώνα: "Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και κάθε παιχνίδι. Εάν τα παιδιά δείξουν θέληση και πειθαρχία πρώτα απ’ όλα, νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε".

Για τον αντικαταστάτη του Μαραγκουδάκη: "Είμαστε μια ομάδα που κάθε απώλεια την επηρεάζει γιατί δεν έχουμε ακόμη την μεγάλη πληθώρα παικτών... Ευελπιστούμε όμως ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι εξίσου δυναμικός, ώστε να μη φανεί το κενό του Μάρκου".

Για το αν ο Πλατανιάς έχει επιθετικό πρόβλημα: "Όχι. Δείτε και τα υπόλοιπα παιχνίδια... Όλες οι ομάδες "έτσι" είναι. Αν εξαιρεθεί ο Ολυμπιακός που τον διακρίνει ένας πλουραλισμός στην επίθεσή του, οι άλλες ομάδες είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο. Και ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος, με τον οποίο παίξαμε κιόλας, είναι στο ίδιο επίπεδο. Εντάξει, εμείς ως νεοφώτιστη ομάδα μέχρι να προσαρμοστούμε στην κατηγορία, ο βαθμός δυσκολίας επιθετικά θα είναι μεγαλύτερος από τις άλλες που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Νομίζω όμως ότι οι ομάδες που κυμαίνονται στα δικά μας επίπεδα είναι στην ίδια κατάσταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK