Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ, στις 11 Μαΐου η έναρξη των πλέι οφ

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση τόσο της ΑΕΚ όσο και του Ατρομήτου σχετικά με τα επεισόδια στο Περιστέρι κι έτσι έκλεισε και το τελευταίο θέμα σχετικά με τα πλέι οφ. Δείτε την τελική βαθμολογία. Στις 11 Μαΐου η έναρξή τους.

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ, στις 11 Μαΐου η έναρξη των πλέι οφ

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Με την υπ’ αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.

-Με την υπ’ αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.

Θυμίζουμε ότι τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ατρόμητος είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ τους επιβλήθηκε μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Περιστερίου.

Μετά λοιπόν κι από αυτή την εξέλιξη, η βαθμολογία του πρωταθλήματος έχει ως εξής:

Παναθηναϊκός 55

ΑΕΚ 54

ΠΑΟΚ 45

Πανιώνιος 44

Όσον αφορά τα πλέι οφ τα οποία και θα ξεκινήσουν στις 11 Μαΐου, οι ομάδες θα μπουν με τους εξής βαθμούς:

Παναθηναϊκός 2

ΑΕΚ 2

ΠΑΟΚ 0

Πανιώνιος 0

News 24/7

24MEDIA NETWORK