Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-0

Με γκολ του Μαουρίτσιο Καράσκο στο 44ο λεπτό, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και, πλέον, χρειάζεται μία νίκη για να εξασφαλίσει τη 2η θέση στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-0

Το live της αναμέτρησης

Η εικόνα του αγώνα

Μετά τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό ο Αστέρας Τρίπολης ήθελε τη νίκη για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του καλού εισιτηρίου για το Europa League. Οι Αρκάδες χωρίς βασικά τους όπλα όπως ο Γκοϊάν και ο Εντό, έδωσαν χώρο στο γήπεδο στον ΠΑΟΚ και προσπάθησαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση…

Σε μια τέτοια φάση ο Ντε Μπλάσις έβγαλε σέντρα ακριβείας προς τον Καράσκο και η καρφωτή κεφαλιά του Αργεντινού επιθετικού καρφώθηκε στα δίχτυα του Γλύκου. Οι Αρκάδες πήραν το προβάδισμα στο 43 λεπτό και από εκεί και πέρα έδωσαν μεγάλη προσοχή στην άμυνα τους.

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή μπάλας, έφτανε με ευκολία μέχρι και τη μεγάλη περιοχή του Ερνάντες, αλλά από εκεί και πέρα δεν έβρισκε τρόπους για να βάλει δύσκολα στον Αστέρα.Ένα σουτ του Σκόνδρα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ήταν ό,τι καλύτερο έκανε η ομάδα του Γεωργιάδη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", ενώ στο δεύτερο μέρος ο Δικέφαλος του Βορρά απείλησε με κεφαλιά του Αθανασιάδη και γυριστό σουτ του Κουλούρη το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Ερνάντες!

Μετά την ήττα στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά αποχαιρέτησε τις ελπίδες που είχε για το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ…

MVP

Ο Γιώργος Ζησόπουλος. Εξουδετέρωσε δεκάδες ψηλές μπαλιές και μαζί με τον Καλιφά Σανκαρέ έσβησαν τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Αδύναμος κρίκος

Ο Κοστίν Λάζαρ. Έκανε πολλά λάθη, επιτρέποντας ουκ ολίγες φορές τους γηπεδούχους να βγουν στην αντεπίθεση με αξιώσεις, ενώ δεν βοήθησε καθόλου στο δημιουργικό κομμάτι.

Σχόλιο

Ο φλύαρος ΠΑΟΚ πάτησε ελάχιστες φορές την αντίπαλη περιοχή, αφού οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους και κάποια μακρινά σουτ που επιχείρησε δεν είχαν κατεύθυνση προς τον στόχο. Ο Αστέρας, αντίθετα, έδωσε βάση στα μετόπισθεν και προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Σε μία εξ αυτών σκόραρε και αγκάλιασε τη 2η θέση των πλέι οφ.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Κοντοές, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Λούι, Σέτι, Ουσέρο, Μουνάφο (87' Κουρμπέλης), Καράσκο (71' Ναβάρο), Ντε Μπλάσις, Μπαράλες (79' Χουάνμα).

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος (59' Λίνο), Κατσικάς, Κατσουράνης, Κάτσε (67' Κουλούρης), Νάτχο, Λάζαρ, Μάρτενς (46' Σαλπιγγίδης), Στοχ, Αθανασιάδης.

Διαβάστε ακόμη:

"Καλό ταξίδι, Πετράκο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK