Ατρόμητος-Αστέρας Τρ. 3-1

Με την πρώτη νίκη του στα εφετινά πλέι οφ (3-1), ο Ατρόμητος κατέλαβε την 3η θέση και έστειλε στην τελευταία τον Αστέρα. Δύο γκολ ο Ναπολεόνι για την ομάδα του Περιστερίου.

Ατρόμητος-Αστέρας Τρ. 3-1

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο Ατρόμητος με την αγωνιστική συμπεριφορά του έδειξε ότι ήθελε πάση θυσία τη νίκη που θα του εξασφάλιζε παραπάνω διακοπές. Το σχήμα που παρέταξε ο Παράσχος βοήθησε σ' αυτό και ήδη στο 24' η ομάδα του Περιστερίου ήταν μπροστά με δύο γκολ του Ναπολεόνι, το ένα από τραγικό λάθος του Αστέρα.

Οι Αρκάδες αντέδρασαν με τον ίδιο επιθετικό τόνο ανεβάζοντας παίκτες στο δεύτερο μισό του γηπέδου και πιέζοντας τον αντίπαλο. Χρειάστηκαν δε μόλις οκτώ λεπτά για να μειώσουν (στο 32' με τον Ντε Μπλάσις) αλλά και αυτό το γκολ δεν αποδείχθηκε αρκετό για την ομάδα της Τρίπολης.

Με το πρώτο στημένο μετά το 2-1, ο Ατρόμητος πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Φυτανίδη αποτέλεσμα που εν τέλει τον εξυπηρέτησε. Ο,τι και αν έκανε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας, δεν έπιασε. Ο Σηφάκης συνέβαλε σ' αυτό με μία καθοριστική επέμβαση σε πλασέ του Ντε Μπλάσις.

MVP

Ο Στέφανο Ναπολεόνι είχε καταλυτική παρουσία όσο αγωνίστηκε.Σκόραρε δις και με τη διαρκή κίνησή του δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Aδύναμος Κρίκος

Η αμυντική λειτουργία του Αστέρα ήταν πραγματικά για κλάματα. Δείτε τη φάση του δεύτερου γκολ του Ατρομήτου. Ο Εντό και ο Ερνάντεζ μπερδεύονται και ο Ναπολεόνι κάνει ανενόχλητος το 2-0.

Σχόλιο

Με τη νίκη του ο Ατρόμητος εξασφάλισε περίπου 15 ημέρες περισσότερων διακοπών, ο Αστέρας αντιθέτως είναι αναγκασμένος να αρχίσει τη σεζόν του και πάλι πάρα πολύ νωρίς.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ναπολεόνι (80' Γεωργίου), Δημούτσος, Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία, Καραμάνος (46' Φάμπιο), Μπρίτο (71' Νάστος)

Αστέρας Τρίπολης: Ερνάντες, Κοντοές, Γκόιαν (65' Ναβάρο), Σανκαρέ, Λούι, Ζησόπουλος, Εντό (46' Μουνάφο), Ουσέρο, Βάλντο, Ντε Μπλάσις, Καράσκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK