Η νέα βαθμολογία των πλέι οφ μετά την τιμωρία του ΠΑΟ

Βαριά ήταν η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στο ματς της Λεωφόρου. Η αφαίρεση 3 βαθμών από τους "πράσινους" αλλάζει όπως είναι φυσικό και την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με μία απόφαση που αλλάζει εξ' ολοκλήρου την εικόνα των πλέι οφ, το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League αποφάσισε την αφαίρεση 3 βαθμών τη φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό (κατοχυρώθηκε το παιχνίδι υπέρ του ΠΑΟΚ με 3-0). Όπως αναμενόταν, η απόφαση ανατρέπει την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος με 11 βαθμούς, η ΑΕΚ δεύτερη με 9, ενώ ο Παναθηναϊκός με το -3 "πέφτει" στους 5 με τον Πανιώνιο να είναι τελευταίος με 4.

Σημειώνεται πως αν δε συνέβαιναν τα γεγονότα της Λεωφόρου, οι "πράσινοι" θα... έβλεπαν ακόμα και την πρώτη θέση, που θα την έπαιζαν την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα. Πλέον, θα αγωνιστούν για τη διατήρηση της τέταρτης θέσης, ψάχνοντας αποτέλεσμα καλύτερο από τον Πανιώνιο που θα παίξει στη Νέα Σμύρνη με την ΑΕΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΠΑΟΚ 11 β.

ΑΕΚ 9 β.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 5 β.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4 β.

News 24/7

24MEDIA NETWORK