Πήρε τη ρεβάνς και πέρασε πρώτη η ΑΕΚ!

Ρεβάνς για την ΑΕΚ, η οποία νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το γκολ του Ντίντακ στο 10' και πήρε με το... καλημέρα στα πλέι οφ "κεφάλι" στη βαθμολογία.

Πήρε τη ρεβάνς και πέρασε πρώτη η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το δυναμικό της ξεκίνημα στο ματς της Τούμπας, στην πρεμιέρα των πλέι οφ, καθώς ευτύχισε να σκοράρει με τον Ντίντακ στο 10ο λεπτό, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του αγώνα, πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο της τρίποντο στη διαδικασία που τη φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε με διαφορετική διάταξη την ομάδα του συγκριτικά με τον τελικό, καθώς προτίμησε το 4-3-3, αντί του 4-2-3-1. Και όπως αποδείχτηκε, το σχέδιο του Ισπανού είχε βάση κι έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Ένωση κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης και θα μπορούσε να έχει βάλει τουλάχιστον ακόμη δύο γκολ, με τον Μάνταλο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Γλύκο στο ένας με έναν, ενώ ο Αραούχο με το στήθος από κοντά, μετά από σέντρα του Γκάλο, νικήθηκε και πάλι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Μετά το 20' ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε μεν, δεν κατάφερε όμως να φανεί απειλητικός με το 0-1 να οδηγεί τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ήθελε περισσότερο να διαφυλάξει το προβάδισμα και να απειλήσει στην αντεπίθεση για ένα δεύτερο γκολ, με τον ΠΑΟΚ να έχει δύο καλές στιγμές, αρχικά με το γυριστό σουτ του Πρίγιοβιτς μέσα από την περιοχή, όταν η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Βράνιες και πέρασε μόλις άουτ και σε ακόμη μια περίπτωση, όταν η κοντινή κεφαλιά του Κίτσιου να περνά μόλις άουτ. Από την πλευρά της η Ένωση έχασε την τελευταία ευκαιρία του ματς με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος (46' Κίτσιου), Λέοβατς, Βαρέλα (66' Μαλεζάς), Κρέσπο, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος (57' Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος (72' Μπακασέτας), Μάνταλος (72' Γιόχανσον), Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο (62' Αλμέιδα).

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK