Με ηχηρές απουσίες στον "τελικό" Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Δείτε ποιοι ποδοσφαιριστές θα απουσιάσουν από την κρίσιμη αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Με ηχηρές απουσίες στον "τελικό" Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τρίτης (31/05, 20:15) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τις δύο ομάδες, αφού θα κρίνει την πρωτιά στο "μίνι" πρωτάθλημα. Παρ' όλα αυτά, οι δύο πλευρές θα έχουν ηχηρές απουσίες είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω τιμωρίας, είτε λόγω... Euro.

Όσον αφορά στον "Δικέφαλο", ο Γιώργος Τζαβέλλας αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, άρα θα λείψει από το παιχνίδι με τους "πράσινους". Επίσης, απόντες θα είναι οι Ρόμπερτ Μακ και Έργκις Κάτσε, αφού οι Ομοσπονδίες της Σλοβακίας και της Αλβανίας δεν τους έδωσαν επιπλέον άδεια. Παράλληλα, τραυματίες είναι οι Γιάννης Μυστακίδης, Ζάιρο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Εγιάλ Γκολάσα.

Από την άλλη πλευρά, ούτε ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί "πάνοπλος". Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών για το χτύπημα εκτός φάσης στον Πέτρο Μάνταλο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ασκήσει έφεση. Επιπλέον, τιμωρημένοι είναι κι οι Μάρκους Μπεργκ (έχει ήδη ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Σουηδίας) και Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Ντάνιελ Πράνιτς και Ράσμους Τελάντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ
Η συγκίνηση του Πέτριτς στο "αντίο"
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0
Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK